fbpx

El primer equip femení aconsegueix superar el CH Canyamelar València amb contundència per seguir en la seva lluita pròpia per les 4 places europees de la lliga.

Amb l’ànim de seguir en la bona línea que ha consolidat darrerament, el KH-7 ha aconseguit vèncer a un Canyamelar dotzè de la classificació i proper a les places de descens.

El KH-7 ha començat el partit fred, amb alguns errors, però ràpidament han aconseguit entrar en calor per imposar el seu domini. Amb els gols de Guarieiro i la recuperació de pilotes, el KH-7 ha aconseguit el primer parcial significatiu del partit, un 9:3 (minut 10) proporcionat per un parcial 6:0. Amb aquest important avantatge, el BMG s’ha posicionat ja des del primer quart de partit amb un 12:4, reduïnt bona part de les opcions valencianes. D'aquesta manera, han pogut tancar la primera part amb un resultat de 18:9

A partir de la segona part, el KH-7 ha superat la diferència dels 2 gols (21:9) una renda suficient per jugar còmodes en el que restava de partit. Han aprofitat el tall de pilotes per seguir obrint forat al marcador, arribant al 29:13 a l’últim quart de partit. Finalment han pogut tancar el matx amb un resultat final de 33:19.

Amb aquest resultat, les de Robert Cuesta es posicionen sisenes de la lliga al final de la jornada, a només 2 punts de l’Elche, tercer classificat. La setmana vinent és setmana de concentracions estatals —amb De la Torre, Gassama, Cuesta i Àlamo convocats amb les Guerreras; Vizuete i Vegué amb les Guerreras Objetivo 2021; i Capdevila i Wiggins amb les Guerreras Júnior. Tornaran el cap de setmana del 30 de març, amb la vintena jornada de la lliga davant el Zuazo. #SomhiKH7

KH-7 BM Granollers [31]: De la Torre, Vizuete (4), Gassama (4), Vila (2), Torras (3), Wiggins, Guarieiro (7), Vegué (4), Prelchi (1), Fernández, González (5), Capdevila (3).

CH Canyamelar Valencia [19]: Requena, Asencio (2), Mazza (3), Descalzo (2), Prosper, Egeresi (4), Gómez (2), Ibañez (4), Aguas, Morais, Blaire, Maestre.

banner-festesoci2018-CAT