fbpx

Tot i dominar bona part del partit, el KH-7 s’ha de conformar amb un empat a casa de l’Helvetia Alcobendas, un equip necessitat de punts per mantenir-se a la categoria!

El KH-7 encarava la visita al Pabellón de los Sueños amb molta força, des de la sisena posició de la taula i amb ganes de seguir pujant. Amb això, van endur-se la primera superioritat del partit, imposant-se amb un primer 3:5 amb els gols de Míriam González, especialment encertada ahir. Aquesta primera superioritat va suposar un punt d’inflexió per les vallesanes, que van començar a estirar el partit, amb els gols de Martina Capdevila, marxant de fins a 5 gols al descans (12:17) en una primera part clarament blanquiblava protagonitzada també per les aturades de Wiggins.

A la represa, el KH-7 va aconseguir mantenir la seva diferència favorable treballant acció rere acció, obrint forat fins el 15:23 del minut 40. A partir d’aquest moment, i després d’un temps mort de Cristina Cabeza, l’Helvetia Alcobendas va començar a fer front a les vallesanes amb un primer parcial 3:0 amb el qual les rivals es van situar al 18:23.

En l’últim quart de partit el KH-7 no va estar encertat en el replegament, ni en l’atac, que va patir un bloqueig i va patir un segon parcial 5:0 (del 21:27 al 26:27. Les de Robert Cuesta van poder marxar fins el 27:29, pero dues bones últimes accions de Gabriela Romero van ser suficients per les de Madrid per empatar (29:29) al xiulet final i sumar un punt de la visita d’un equip molt per damunt de la taula. Tot i el resultat, hem de celebrar el debut de la jugadora júnior Imane Ben Chayab amb el primer equip!

Amb aquest resultat, el KH-7 marxa al descans de Setmana Santa a la sisena posició, amb Judith Vizuete com a màxima golejadora amb 154 encerts. Queden quatre jornades per acabar la lliga; tornaran a la càrrega dissabte 4 de maig, a les 16:30 al Palau, contra el Rincón Fertilidad Málaga, rival directe!

Helvetia Alcobendas [29]: Montilla (2), Díaz (2), Holgado, Fernández (1), Cardador (2), Llopis, Ceballos, García (1), Francés (7), Encinas, Palomo (2), Morales (2), Romero (2), Navas (4), Moreno (3), Novakovic.

KH-7 BM Granollers [29]: De la Torre, Ben Chayab, Vizuete (6), Gassama (3), Muñoz (3), Torras, Wiggins, Vegué (3), Prelchi (1), Fernández, González (4), Capdevila (9).

banner-festesoci2018-CAT