fbpx

El KH-7 s’ha de conformar amb un sol punt de la lluita davant el Rincón Fertilidad Màlaga. Tot i anar per davant durant gran part del partit, el KH-7 no va poder consolidar el seu joc.

En el seu ascens a les places europees, el KH-7 va topar ahir amb el Rincón Fertilidad Màlaga, el setè classificat de la taula. Les vallesanes van començar el partit molt fort, i van poder imposar-se durant gran part del matx, tot i que al final se’ls va escapar un punt.

En retorn de la Liga Guerreras Iberdrola al Palau, el KH-7 va començar amb bon peu, imposant-se per un 4:1. Amb aquesta distància favorable, un bon joc i les aturades de De la Torre i els gols de Vizuete i Guarieiro, les vallesanes van poder mantenir durant la primera meitat la seva superioritat tot i els intents de les andaluses per apropar-se al marcador. Les rivals, amb l’esforç de Campigli i De Almeida, van poder apropar-se fins el 10:9 (m. 23), però el BMG va poder tornar a marxar fins el 14:10 per tancar la primera meitat.

A la represa, les coses no van anar tant bé pel KH-7. Da Silva va aparèixer sota pals rivals amb molta contundència, tallant bona part dels intents vallesans per desmarcar-se d’una vegada per totes al marcador. Del bon 14:10 de l’inici de la meitat, van passar al 19:19 del minut 44, encara amb els gols de Campigli i De Almeida. Amb aquesta situació al marcador, els dos equips van mantenir un estira i afluixa que va acabar amb empat 24:24.

Amb aquest resultat, el KH-7 només suma un punt però res canvia a la classificació. Es mantenen sisenes, a dos punts de la quarta plaça, l’europea, ostentada per l’Elche. Queden tres jornades en joc: la setmana vinent les de Cuesta visiten Sagunt, a un Morvedre molt debilitat però encara amb opcions matemàtiques de salvar-se, i encara els quedaran les lluites davant el Mecalia Atlético Guardés, que es preveu un duel directe per les primeres places, i davant el BM Castellón, sense opcions matemàtiques de salvar-se. Podràs acomiadar-te aquesta temporada de les jugadores del KH-7 el dissabte 18, a les 16:00, al partit davant el Mecalia Atlético Guardés. T’hi esperem!

KH-7 BM Granollers [24]: De la Torre, Ben Chayab, Vizuete (6), Gassama (1), Muñoz (2), Vila, Torras (2), Wiggins, Guarieiro (5), Vegué (2), Prelchi, Fernández (1), González (4), Capdevila (1).

Rincón Fertilidad Màlaga [24]: Da Silva, Martín, De Almeida (6), Calzado, Andreu, Boada (3), Grozzo, Campigli (5), Pérez, López (4), Gandulfo, Dos Santos (4), Vidal, Laguna (2), Sánchez.

Banner Inferior