fbpx

El KH-7 ha dominat tot el partit amb un joc sòlid! Tot i que les locals han intentat donar la volta al marcador, les de Robert Cuesta s’han imposat per guanyar dos punts importants!

Tot i que el partit no ha començat de cara per les vallesanes (0:2), han pogut entrar al partit ràpidament, imposant un 4:7 ja a partir del minut 11 gràcies a les aturades de Wiggins. El contraatac ha tingut un paper important en el seu avantatge, tenint en compte que les aturades han permès córrer i marcar.

Amb un important 10:15 al minut 20, les vallesanes han jugat els últims minuts de la primera part amb comoditat, imposant la seva hegemonia i recuperant pilotes per tancar la primera meitat amb un resultat de 13:17.

A la sortida del descans, el KH-7 ha protagonitzat uns minuts erràtics i ha topat diverses vegades amb Maria Gil, la portera rival. Amb això ha vist com les locals s’acostaven fins al 19:21, però el KH-7 ha reaccionat posant el 19:24 (min. 12).

A partir del minut 45 de partit, les vallesanes han seguit obrint forat al marcador, arribant al +7 al minut 20 (23:29), la màxima diferència del partit. Amb aquest resultat, les vallesanes han pogut tancar un bon matx amb el resutat final de 27:35. A més, pujen fins a la cinquena posició, tot i que encara no ha acabat la jornada i han d’esperar al resultat del Rincón Fertilidad Málaga - Elche Mustang. A més, Judith Vizuete es manté al capdavant de golejadores de la lliga, amb 166 gols. Malauradament el Morvedre es queda sense opcions matemàtiques per a la seva permanència a la lliga: desitjem que tingui molta sort i bona temporada a Divisió d'Honor Plata, la temporada vinent! 

Les de Robert Cuesta tornen a la càrrega la setmana vinent a casa, davant el Mecalia Atlético Guardés en jornada unificada. T’esperem al Palau en un duel directe per les places europees!

Club BM Morvedre [27]: Solano, Sánchez, San Isidro (4), Bejarano (2), Fushu (1), Lacueva, Santaisabel (2), López (2), Gil, Polonio (5), Gamez (2), Agovic, Fernández (2), Rojas (6).

KH-7 BM Granollers [35]: De la Torre, Ben Chayab, Vizuete (6), Gassama (5), Muñoz (4), Vila (1), Torras (3), Wiggins, Guarieiro (7), Vegué (4), Prelchi (2), Fernánfez, González (2) Capdevila (1).

Banner Inferior