fbpx

Recital del KH-7 al Palau per tancar la temporada a casa! A les de Robert Cuesta els ha sortit tot al 40x20 per vèncer còmodament al tercer classificat de la taula, el Mecalia Atlético Guardés!

El KH-7 no té aturador. I ho està demostrant una vegada rere l’altra aquesta temporada. Ha passat per sobre d’un Mecalia Atlético Guardés, el tercer classificat de la taula, per situar-se a només un pas de la competició europea.

L’últim partit de les de Robert Cuesta al Palau ha començat empatat, amb grans aturades de De la Torre i Sol Carratu. Amb això, encara ha prosseguit l’empat amb un 8:8 a partir del segon quart.
La primera superioritat important ha sigut del KH-7 que, després de molt estirar, ha aconseguit un 11:9 al minut 20 de la primera. D’aquest resultat, han pogut passar al 14:10 i al 17:13 per tancar la primera meitat estirades pels gols de Míriam González.

A la segona part les vallesanes han sortit molt fortes, marxant fins al 22:13 amb un parcial 5:0. Mantenint-se amb aquesta diferència de 6-7 gols el KH-7 ha pogut jugar còmode, trobant forats importants en la defensa gallega. Les rivals han intentat tot per donar la volta al marcador, però no ho han aconseguit, de manera que el KH-7 tanca la penúltima jornada amb un meritori resultat de 34:25.

Amb aquest resultat, les vallesanes es mantenen a la quarta posició, però es desmarquen de l’Elx, que ha empatat, i del Mecalia Atlético Guardés que és a només un punt. Si la setmana vinent guanya el KH-7 davant el BM Castellón (dissabte, 19:00, Castellón) guanyarà opcions d’entrar a Europa (tres primeres places) però no dependrà d’ell mateix: dependrà del que facin les de Prades a A Sangriña davant l’Elche.

KH-7 BM Granollers [34]: De la Torre, Ben Chayab, Vizuete (8), Gassama (6), Muñoz (4), Vila, Guarieiro (5), Vegué (4), Prelchi (1), Fernández, González (5), Capdevila (1).

Mecalia Atlético Guardés [25]: Ezbida, Sempere (5), Egozcue, Doiro (5), Mendez, Campos (5), Pérez (3), Bravo, Kurchankova, Carrera, Pérez (1), Urban (2), Gómez (2), Carratu, Rhoads (2).

Banner Inferior