fbpx

¡Contundent victòria del KH-7 a casa del cuer per tancar la millor temporada de la història del BMG! ¡Les de Robert Cuesta la segellen amb la quarta posició, la millor des que l’equip és a Divisió d’Honor!

Ja és oficial: el KH-7 ha protagonitzat la millor temporada de la seva història. Ahir la va segellar amb una important victòria davant el cuer, el BM Castellón, que suposa la quarta plaça i, malauradament, quedar-se a un sol pas de la competició europea.

El KH-7 sabia que ahir hi havia en joc una plaça per la Challenge Cup (havia de guanyar i esperar al resultat entre l’Elx i el Guardés). Amb això, van començar el partit fortes i van aconseguir la primera superioritat significativa del matx, amb un 4:6 al minut 11. El +2 va ser un avantatge que van poder mantenir durant el que quedava de meitat, ampliant-lo fins al +4 al descans (11:15).

A la represa, el KH-7 va saber aprofitar el seu avantatge per dominar el partit. Amb els gols de Vizu, Vegué i Gassama, van poder començar a obrir forat, fins al 16:22 arribant al tercer quart de partit, i fins al 22:32 final, quan les rivals es van despenjar del matx.

Amb aquest resultat, el KH-7 tanca la temporada amb una meritòria quarta posició! Tot i que s’acaba l’activitat dels primers equips (es reprendrà a l’agost), el BMG no s’atura fins l’estiu! Aquest dimecres se celebra el partit solidari BMG-Xefs, i el dia 7 de juny el partit de celebració del 75è aniversari! T’hi esperem!

BM Benidorm [22]: Savadó, Bivolaru (2), Calderón (1), López (6), Jaques (2), Dumitrescu, Sales (1), Peris (4), Alonso, Banacloche, Fernández, Palomino, Claramonte (4), Garci (2).

KH-7 BM Granollers [32]: De la Torre, Ben Chayab, Vizuete (5), Gassama (5), Muñoz (1), Vila (1), Torras (3), Wiggins, Guarieiro (2), Vegué (6), Prelchi (3), Fernández (1), González (3).

Banner Inferior