fbpx

Malgrat els esforços fets a la primera jornada de la lliga, i d’una gran pretemporada, el KH-7 no pot sumar. Hauran d’esperar a la setmana vinent per tornar a tenir la possibilitat de fer-ho.

La lliga comença amb un petit entrebanc per les vallesanes. Es tracta de la resistència que ahir van oferir les jugadores del Rincón Fertilidad Málaga, sisenes classificades de la taula el curs passat amb 33 punts (només un menys que el BMG). A les de Suso Gallardo els va sortir un partit més rodó que a les vallesanes, que s’han de conformar amb una bona actuació a casa però sense punts.

El xoc va començar amb algunes imprecisions, motivades pels nervis d’alguns debuts i de l’estrena de la lliga precisament al Palau d’Esports. Amb això, ja des de l’inici del partit les malaguenyes, empeses per una bona actuació de la internacional Sole López establien la tònica dominant, ajudades també per una bona actuació en defensa i l’aportació de Alice Diva sota pals.

Afectades per un parell d’exclusions, el BMG va ser incapaç de reaccionar fins al minut 20 de la primera part, amb una diferència de 4 gols (5:9), fins a assolir l’empat (11:11) al minut 27 gràcies a la lluita de Gassama a la línia dels 9 metres. Tot i això, el lluminós se’ls va tornar a escapar al final de la part, tancant-la amb un 12:14.

A la represa, el Málaga va fer gala d’una bona actuació en defensa, frenant el gol vallesà per marxar al 17:21 al minut 40. Amb les aturades de Wiggins, les de Cuesta van aconseguir apropar-se fins el 24:26 a 5 minuts pel final, una embranzida que no va ser suficient per sumar els dos primers punts de la temporada.

La setmana vinent, les blanciblaves viatgen fins a A Guarda per mesurar-se davant el Mecalia Atlético Guardés (dissabte, 20:00). A per totes!

KH-7 BM Granollers [27]: Wiggins, Ben Chayab (1), Gassama (8), Colomer, Vila, Torras (2), Sarandeva (1), Lepère (3), Guarieiro (4), Vegué (6), Prelchi, Mera, González, Romero, Monteiro, Capdevila (2).

Rincón Fertilidad Málaga [30]: Fernandes, Martín, De Almeida, Doiro (6), Gomez, S. López (9), Castell, Carrera, Campigli (4), Pérez, E. López (2), Dos Santos (3), Garcia (3), Borges (3), Sánchez.

Banner Inferior