fbpx

El KH-7 BM Granollers pateix una derrota a l'últim segon a casa contra el líder de la Lliga Guerreras Iberdrola

Les noies de Robert Cuesta s'ho van deixar tot a la pista.

Les pèrdues de pilota van ser protagonistes a l'inici del partit. El KH-7 aconseguia marcar amb més facilitat a l'inici del partit (2-0, minut 5) però el Bera Bera, mitjançant l'extrem Sara Gil, aprofitava ràpidament els contraatacs per entrar al partit (4-4, minut 10). Els equips es van consolidar tant en atac com en defensa i van intercanviar moltes accions on la pilota acabava en gol. La igualtat era màxima fins a arribar al minut 15 amb 6-7 favorable al Super Amara Bera Bera. Les intervencions de Nicole Wiggins, la millor del partit, i de Kaba en atac, màxima anotadora amb 9 gols, donaven vida i esperança a un KH-7 que estava plantant cara al líder de la categoria.

La bona defensa va ser clau per posar-se per davant 11:9 però el Bera Bera aconseguia sempre forçar l'error granollerí per enganxar-se de nou en el marcador (11:11, minut 20). El temps mort demanat per Robert Cuesta quan faltaven trenta segons pel descans va donar els seus fruits gràcies al set metres que va materialitzar la Giulia amb el temps finalitzat (13-13, minut 30).

La segona part va començar amb un intercanvi de gols (15-16, minut 35). El Granollers dominava la situació i portava el ritme del partit. La Martina va sortir a la segona part i va donar aire a la primera línia amb diferents accions que van fer aixecar la grada. El partit va seguir la mateixa dinàmica els últims instants del partit fins a arribar amb avantatge quan faltaven 40 segons pel final (29-28, minut 29). El Bera Bera va empatar el partit a 29 i el Granollers va tindre pilota per guanyar el partit però el pal i la portera visitant van  impedir la victòria local. El rebot i el contraatac posterior del Bera Bera va finalitzar amb un gol a l'últim segon de Pizzo que donava els dos punts a l'equip visitant.

En resum, el KH-7 BM Granollers tanca l'any abans de l'aturada pel Mundial del Japó, amb una derrota que les sitúa a la setena posició amb 6 punts.

KH-7 BM GRANOLLERS VS. BNTU BelAZ Minsk Reg. | DIUMENGE, 19:30H

El KH-7 BM Granollers jugarà per primera vegada a la història del Club una competició europea contra l'equip del BNTU BelAZ Minsk Reg. de Bielorússia, al Palau d’Esports de Granollers, el diumenge 10 de novembre, a les 19.30 hores. T'esperem al Palau!

KH-7 BM Granollers [29]: Wiggins, Vegué (3), Guarieiro (7), Torras (2), Gassama (9), Sarandeva (1) y Monteiro (1), Lepere (2), Ben Chayhab, Vila, Prelchi, Romero, Capdevila (4) i Mera.

Supera Amara Bera Bera [30]: Arruda, Etxeberria (4), Arderius (2), Cesáreo (3), Menéndez (3), Boada (2) y Gil (6), Cardoso (2), Arrojeria (3), Pizzo (4, 3p), Fernandes (1) , Momblona, Moreno i Castellanos.

Parcials cada 5 minuts: 1-2, 4-4, 6-7, 9-9, 11-12 i 13-13 ; 15-16, 17-18, 20-19, 23-22, 26-27 i 29-30.

Àrbitres: Roland Sánchez i Enric Escoda van excloure a Guarieiro, Ben Chayhab i Wiggins per part del KH7 BM Granollers i a Cesáreo (2), Menéndez i Boada per part del Super Amara Bera Bera.

Incidències: Partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola, disputat al Palau d'Esports de Granollers davant d'uns 450 espectadors.

Banner Inferior