Aquest diumenge a les 16:30, el Fraikin juga amb l'FC Porto de Portugal un partit decisiu per a definir les seves opcions de classificar-se per als 1/4 de final de l'EHF

Després de l'ajustada derrota a Porto dissabte passat (23:22), els homes de Viver volen aconseguir una victòria que els acosti a la 2a posició del grup i als 1/4 de final de la Copa EHF. El partit a Portugal pot servir com a referència per a fer-ho perquè el Fraikin va controlar-lo al marcador fins ben entrada la 2a part. Tanmateix, la victòria ha revitalitzat l'equip portugués, que va aconsegir sumar els seus 2 primers punts d'aquesta fase. El líder invicte de la lliga portuguesa es troba, doncs, empatat a punts amb el Fraikin i el Midtjylland [classificació i resultats].

El Fraikin no podrà comptar amb el pivot Adrià Figueras, lesionat al genoll durant el partit a Portugal. Per això, l'equip necessita el suport de l'afició al Palau. En aquest sentit, els socis que varen adquirir l'abonament europeu de la temporada 2016/2017, tindran a la seva disposició entrades addicionals per tal que puguin venir al partit acompanyats de familiars i amics (en el cas dels carnets individuals, 2 entrades, i en el dels carnets familiars, 4 entrades). Les entrades es podran recollir a les Oficines del Club situades al Palau d'Esports de dilluns a divendres en horari de matí, de les 10 a les 13 h, o de tarda, de les 16 a les 20 h.

Homenatge als jugadors del primer partit europeu del BMG

El FC Porto va ser el primer rival del BM Granollers en competició europea. L'11 de gener de 1959, el dos clubs van disputar el partit corresponent als 1/8 de final de la Copa d'Europa, amb victòria per als vallesans (17:12). Per a commemorar aquella fita, comptarem amb alguns dels jugadors que van protagonitzar aquell partit a l'inici del partit de diumenge. Ells faran una merescuda sacada d'honor.

 

Equip de comunicació

banner-gcup2018