fbpx

El KH-7 BM Granollers jugarà per primera vegada a la història del Club una competició europea contra l'equip del BNTU BelAZ Minsk Reg. de Bielorússia, al Palau d’Esports de Granollers, el diumenge 10 de novembre, a les 19.30 hores.

KH-7 BM GRANOLLERS VS. BNTU BELAZ MINSK REG. | DOMINGO, 19:30H

El diumenge Granollers respirarà més handbol que mai. El sènior femení disputarà per primera vegada a la seva història un partit de competició europea. El aficionats del BM Granollers tenen una cita molt important aquest diumenge, per animar a les noies que volen superar la tercera ronda de la Challenge Cup. A dos quarts de vuit del vespre s’enfrontaran a un equip desconegut, com és el BNTU BelAZ Minsk Reg. de Bielorússia.

L'equip de Robert Cuesta encara un doble partit on la tornada la jugaràn el dissabte que ve a Minsk. Actualment, l'equip de Minsk, es troba en la segona posició de la seva lliga i té experiència en aquest tipus de partits. A les seves files compta amb cinc jugadores de la selecció absoluta de Bielorrússia i té una primera línia molt forta com comenta al vídeo el técnic del primer equip:

banner-festesoci2018-CAT