fbpx

(17:30 hores, VOTV) Les granollerines, amb les baixes de Sarandeva i Vázquez, busquen dos punts clau per a la classificació

KH-7 BM GRANOLLERS vs. ADESAL CÓRDOBA | DIMECRES, 17:30h

 La victòria contra el Balonmano Morvedre va deixar molt bones sensacions el dissabte passat. L’exigència, però, no s’atura, i el KH-7 BM Granollers afronta una nova setmana amb un partit el dimecres contra l'Adesal Córdoba i un altre el dissabte contra el Salud Tenerife.

El conjunt de Robert Cuesta entrenarà dilluns i dimarts abans de jugar el partit de dimecres (17:30 hores) al Palau d'Esports de Granollers contra l'Adesal Córdoba. D'aquesta manera, el KH-7 recuperarà un dels partits ajornats que no va poder disputar, corresponent a la jornada 8 de la Lliga Guerreras Iberdrola. Una victòria aproparia a les granollerines al seu objectiu de passar a la següent fase.

El Granollers ocupa ara mateix la segona posició i està a dos punts del Rocasa, primer, i està empatat a punts amb el Liberbank Gijón, tercer classificat. Sumar en aquest partit serviria per mantenir o ampliar el marge de punts amb la resta de perseguidors.

El rival

L'Adesal Córdoba arriba a Granollers amb una victòria del que portem de Lliga Guerreras Iberdrola. Al primer partit de la lliga domèstica en què es van enfrontar el KH-7 i l'Adesal va gunyar amb solvència l'equip català (20-30). Les jugadores més destacades són Gleinys Reyes i Agustina López.

Dades importants

  • Si el Granollers guanya sumarà 15 punts de 18 possibles.
  • 76 gols de l'Adesal els han fet dues jugadores.
  • El KH-7 BM Granollers només ha disputat un partit de la segona volta.

Banner InferiorcatCAT