fbpx

Fotografia de la primera sessió d'entrenament de la temporada 2015/16. Foto: Xavier Solanas

Després de gairebé un mes i mig de vacances estiuenques, el Fraikin BM Granollers tornarà a la càrrega per a començar la pretemporada 2016/17 el proper dilluns 1 d'agost. L'equip combinarà 2 sessions diàries d'entrenaments entre les instal·lacions del centre esportiu EspaiWellness de Granollers; enguany serà el tercer any consecutiu de col·laboració entre l'entitat esportiva i el centre esportiu. pretemporada1

Com ens va comentar el segon entrenador i preparador físic de l'equip Antonio Rama durant la passada entrevista a la seu de Fraikin, els jugadors van començar un treball de càrrega física pel seu compte fa més de 3 setmanes. A partir del proper dilluns el grup començarà un treball col·lectiu durant 6 setmanes de pretemporada que abarcarà tot l'agost i un parell de setmanes del setembre. Dit pel propi entrenador: "La feina a fer entre l'agost i el setembre es resumeix amb una preparació molt intensa de força, essencial per als esports d'equips i sobretot per a l'handbol". 

Per altra banda, l'equip comptarà també amb uns partits de pretemporada que ja estan marcats a l'agenda, encontres que alteren inevitablement el ritme d'entrenaments però que, per altra banda, són dels tot útils per a l'equip. Es mostra a continuació el calendari dels partits de pretemporada:

 

- 16.08.2016  Fraikin BM Granollers vs Odorhei (Romania)           Palau d'Esports

- 18.08.2016  Montepellier Handball vs Fraikin BM Granollers       AGDE (França)

- 19.08.2016  Montpellier Handball vs Fraikin BM Granollers         Grau du Roi (França)

- 26.08.2016  HB Bordils vs Fraikin BM Granollers                          Bordils (Semifinal Super Copa Catalunya)

- 30.08.2016 Fraikin BM Granollers vs Fertiberia Puerto Sagunto   Les Franqueses del Vallès

- 03.09.2016  Fenix Toulousse vs Fraikin BM Granollers                 Valence D'Agen (França)

 

Cal remarcar que aquest calendari pot patir encara algunes modificacions degut a alguns encontres que encara no estàn confirmats i que, per tant, es podrien afegir al llistat.

 

Així doncs, els jugadors gaudeixen dels seus darrers dies de vacances per a tornar el proper dilluns amb les piles ben carregades i tota la energia per a encarar una nova temporada que està a punt de començar. Recordem a més que, el proper dijous 28 a les 17.30h al Palau d'Esports, es durà a terme la presentació de la nova equipació Hummel del Fraikin BM Granollers i de totes les categories del BMG. La marca esportiva vestirà els 2 primers equips masculí i femení a més de totes les altres categories del BM Granollers.

Per altra banda, avui s'ha fet el sorteig de la Lliga Asobal Bauhaus en el qual hem conegut el primer rival del Fraikin per a la nova temporada: el FC Barcelona Lassa al Palau Blaugrana (10 de setembre).

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT