fbpx

Pocs clubs d'handbol poden mostrar una excel·lència esportiva com la del BMG 2015/16: el Fraikin a una Final Four europea, el BMG Femení competint al màxim nivell, el planter assolint títols i la Granollers Cup com a torneig internacional de referència

L'any de la Final Four

La temporada del Fraikin ha estat intensa i excelsa en molts aspectes però, per sobre de tot, serà recordada per la temporada de la Final Four a Nantes. L'any que en feia 20 de l'última Copa EHF i 40 de la Recopa conquerida l'any 1976, el BMG va jugar la primera Final Four de la seva història i va assolir el 3r lloc després de grans partits i classificacions taquicàrdiques. El Frakin va ser capaç d'eliminar el líder de la lliga noruega (OIF Arendal) i el campió de la lliga danesa (Silkeborg), i de guanyar el campió de Copa alemany (Magdeburg), el campió romanès (Dinamo) i altres equips habituals a la Champions League (Aalborg, Chambéry). Els partits a Nantes van ser una festa per a l'equip i l'afició.

 

 

A la lliga, el Fraikin es manté entre els equips més destacats i, amb el 4t lloc d'enguany, segueix amb un gran cicle de temporades a la zona alta [estadístiques de la temporada]. La temporada resulta encara més meritòria si tenim en compte que l'equip va haver de sobreposar-se a baixes inesperades, com les de Juan del Arco a l'agost i Toledo a l'octubre, que s'afegien a altres de molt importants (Grundsten, Álvaro Ruiz, Pejanovic). Tanmateix, aquesta renovació va servir perquè els jugadors joves mostressin la seva gran qualitat i que són el futur d'un equip, que seguirà renovant-se per afrontar el comiat de peces importants com Puig, Blanxart, Solé, Valadao, Almeida, Teixeira i Pacheco.

aalborg-celebracio

 

El BMG Femení fa un salt de qualitat

#SeguimSomiant: aquest era enguany el hashtag del KH-7 BM Granollers. Tot un repte: mantenir-se a Divisió d'Honor amb l'impuls i l'entusiasme de la primera temporada. I s'ha aconseguit amb un salt qualitatiu que, malgrat repetir la 12a posició, ha permès l'equip competir amb tots els rivals i, fins i tot, imposar-se al Palau a equips de la zona alta, com el Guardés o l'Aula Cultural. Tot una fita que l'afició ha gaudit amb l'equip, que també va aconseguir la seva segona Supercopa de Catalunya consecutiva a l'agost.

 

 

A més, enguany el segon equip ha assolit una fita remarcable: competir a la Divisió d'Honor Plata. Malgrat el descens a final de temporada, cap club a l'Estat ha estat capaç de tenir simultàniament els 2 primers equips a la màxima categoria de l'Estat i un dels filials, a la segona. I això ha estat possible gràcies a la implicació d'equip, famílies i club!

 

Un planter molt valuós!

El planter continua fent bategar el nostre Club amb els seus èxits i els seus valors. Més de 30 equips, més de 400 jugadors/es, centenars de famílies, i molts entrenadors/es continuen consolidant dia a dia l'aposta per la formació de persones i esportistes del BMG. Sense tots ells no seria possible tirar endavant tornejos com el MiniHandbol o el Coaliment. Són el nostre orgull!

tècnicsplanter1516

D'aquest any, recordarem la història de l'Èric, que ens va portar a col·laborar amb la Marató de TV3, o la campanya a favor de les Polseres Candela. També recordarem un Juvenil A campió d'Espanya, així com un Cadet femení, un Infantil A i un Aleví Miquel Prat campions de Catalunya, i un Cadet A, bronze al CDE [palmarès històric del planter]. El planter femení continua creixent i el masculí continua emocionant-nos: tenim present i tenim futur!

 

 

Nou rècord de color i emoció a la Cup

Un any més, la Cup ha tornat a fabricar grans experiències i records per més de 5000 jugadors i jugadores que van omplir Granollers de color, handbol i emoció. Un any més, la Cup ha superat el rècord de participants, amb 380 equips provinents de 4 continents, cosa que la converteix en el 3r torneig d’handbol base amb més participants del món. Gràcies als voluntaris, socis i col·laboradors, en any més la Cup ha tornat a demostrar el valor del nostre Club i de les persones que el fan possible.

Una de les novetats més comentades d'enguany va ser l'espectacular inauguració. Aquí pots reviure el mapping que va convertir la pista del Palau en una finestra oberta al món:

 

 

El valor de la formació

El BMG ha reforçat la seva aposta per la Carrera Dual (esportiva i acadèmica) dels seus esportistes. Seguint i ampliant el model del Projecte Vallbona a l'educació secundària, enguany s'han atorgat les 2 primeres beques a la Universitat de Vic a Judith Vizuete i Carlota Rubio, i diversos jugadors del Fraikin han desenvolupat pràctiques universitàries amb els nostres patrocinadors.

Ni el BMG ni aquesta gran temporada haurien estat possibles sense totes aquelles persones que ens ajuden desinteressadament en nombroses tasques. Des dels voluntaris de la Cup fins al grup de pares i mares que doneu valor als valors del Club, passant pel nostre speaker o el Grup d'Atenció Psicopedagògica: gràcies per fer del BMG un Club viu i ric!

També cal dedicar un agraïment especial als nostres patrocinadors per apostar pels valors BM Granollers.

Gràcies a tots i totes!

 pancartes-valors1

 

Fins la propera temporada (que ja està arribant)!
 
Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT