fbpx

Josep Pujadas, President del BMG, destaca que les últimes 4 temporades s'ha assolit una mitjana de +120.000 € entre Club i Fundació cada temporada, cosa que està permetent complir el Pla de viabilitat que es va elaborar per a pagar el deute. Per això, agraeix el suport de socis, patrocinadors i institucions, així com l'esforç de tots els integrants del club, gràcies als quals s'han assolit els bons resultats.

Raúl Campos s'incorpora a la directiva

Josep Pujadas ha anunciat a l'assemblea la incorporació de Raúl Campos a la Junta directiva del BMG. Campos, que va defensar la samarreta del Fraikin durant 13 anys, es va retirar de l'handbol professional la temporada 2013-2014. Des d'aleshores, havia coordinat el planter femení del club, a més de col·laborar amb molta intensitat en altres projectes, com la Granollers Cup o la Carrera dual dels nostres jugadors. Ara,Raúl Campos es mostra molt il·lusionat per seguir aportant valor i valors al BMG amb la seva experiència i el seu tarannà des de la Junta directiva.

Memòria de la temporada 2015-2016

Resum dels projectes transversals

[Consulta els projectes aquí]

Els projectes transversals pretenen impulsar iniciatives valuoses amb la implicació de totes les àrees del club (esportiva, econòmica i social). Així, per exemple, la temporada 2015/16 es va consolidar el projecte de Carrera dual dels esportistes, que pretén ajudar a compatibilitzar l'exigència de la carrera esportiva amb el desenvolupament de carreres formatives i professionals de qualitat. Seguint el model del projecte Carles Vallbona a l'educació secundària, d'una banda, es van assignar les 2 primeres beques a la Universitat de Vic a jugadores del KH-7 BM Granollers, i de l'altra, es van posar en marxa les pràctiques laborals per part de 4 jugadors i 1 jugadors dels primers equips a empreses com KH Lloreda. Un altre projecte que es va fer realitat va ser la primera fase de l'Espai de Musculació i Rehabilitació Albert López 'Fari', que va permetre enllestir la sala adreçada als equips sènior. Finalment, el Gabinet d'Assessorament Psicopedagògic (GAP) va desenvolupar una gran tasca pensada especialment per a donar suport a tots els col·lectius que giren al voltant dels equips del planter (tècnics, famílies, jugadors/es).

 

Resum de la memòria esportiva

[Consulta la memòria esportiva aquí]

A nivell general, els resultats esportius dels equips es poden considerar molt bons. El primer equip masculí va assolir un bronze històric a la Copa EHF i una meritòria 4a posició a la lliga Asobal. Per la seva banda, el primer equip femení va aconseguir mantenir la categoria a Divisió d'Honor Femenina, el gran objectiu de la temporada, i va guanyar la segona Supercopa de Catalunya consecutiva per al nostre club.

Pel que fa al planter, el BMG va comptar amb 28 equips i 411 jugadors i jugadores. El Juvenil A es va proclamar campió d'Espanya i es van assolir 3 Campionats de Catalunya (infantil i aleví masculí, i cadet femení). A més, el filial masculí es va quedar a un sol gol d'assolir el segon ascens consecutiu a Divisió d'Honor Plata.

Finalment, el BM Granollers ha tornat a demostrar el seu compromís amb l'handbol de formació amb l'organització de 3 tornejos molt consolidats: el 14è MiniHandbol, el 20è Coaliment, en què es van inscriure més de 1200 nens i nenes de les escoles de Granollers i rodalia; i la Granollers Cup, amb una participació rècord (375 equips | 18 països | 4 continents | 5400 participants).

 

Resum de la memòria econòmica

[Consulta la memòria econòmica aquí]

La temporada 2015-2016 va presentar un resultat econòmic positiu de 147.549 € (entre el Club i la Fundació), amb la qual cosa s'enllacen 5 temporades consecutives amb resultats positius, imprescindibles per fer front als compromisos derivats del concurs de creditors que va reordenar el deute acumulat fins a la temporada 2010/11. Malgrat els resultats positius dels últims exercicis, el comportament econòmic del club ha de continuar per la via del rigor i la contenció, tenint en compte que ha de seguir el pla de pagaments estipulat per al pagament del deute, que preveu estar en vigor fins a la temporada 2022/23.

 

Resum de la memòria social

[Consulta la memòria social aquí]

Pel que fa a la comunicació del club, la temporada 2015-2016 va servir per potenciar el newsletter com a eina de comunicació amb socis i aficionats; incrementar la producció de vídeos; i continuar el creixement a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram: amb gairebé 20.000 seguidors i un increment del 41%, som el 3r club de l'Asobal amb més seguidors. Aquest increment també es va donar a les xarxes socials específiques de la Granollers Cup, que apleguen més de 8.400 seguidors i un increment que s'acosta al 40 %.

Durant l'última temporada, es va intensificar les activitats i iniciatives al voltant dels valors del planter i del BMG a través del Grup de pares i mares, però també amb la participació a iniciatives com les de les Polseres Candela de l'Hospital Sant Joan de Déu o les visites dels primers equips a l'Hospital de Granollers i les residències de REIR. També es van organitzar reconeixements públics a les persones que col·laboren amb el BMG, així com als jugadors i jugadores dels primers equips que marxaven a final de temporada, i es va donar suport a diverses iniciatives sorgides de la massa social del club (Grup de pares i mares, Voluntaris de la GCup, partit de Festa Major, etcètera).

 

Pressupost 2016-2017

L'Assemblea va aprovar per unanimitat el pressupost per a la temporada actual, que preveu assolir un resultat conjunt semblant al de 2015-2016, que permeti seguir complint el Pla de viabilitat. Aquest resultat s'ha pogut assolir gràcies al suport de socis, patrocinadors i institucions, així com també a partir del rigor econòmic que ha caracteritzat les últimes temporades, sense el qual no podríem afrontar els reptes esportius, econòmics i socials de la nostra entitat.

[Consulta el pressupost aquí]

 

Equip de comunicació del BM Granollers

 

 

Banner InferiorcatCAT