fbpx

L'Equip de comunicació del BMG es completarà amb la incorporació del Director/a de màrqueting i comunicació el mes de novembre

El periodista Xavi Vegas arriba al BMG avalat per la seva rica trajectòria en el periodisme sobre handbol: va col·laborar amb el portal web Handbol 100x100. També forma part de diferents campus d'handbol, i, des de 2015, dirigeix Valonmano con V, especialitzat en explicar històries vinculades a l'handbol base i l'handbol no professional. A més, també ha col·laborat amb el departament de comunicació de l'EHF com a Mobile Reporter. D'altra banda, Xavi Vegas ha estat jugador d'handbol al seu club de tota la vida, el Sant Esteve Sesrovires, i el FC Barcelona. En categoria cadet va formar part de la Selecció catalana.

Estem segurs que aquesta experiència personal i professional li servirà per oferir una mirada molt interessant del nostre club des de l'Equip de comunicació del BM Granollers. Vegas, de 23 anys, s'encarregarà de les tasques periodístiques i comunicatives associades a l'actualitat dels primers equips, el planter i les diverses vessants del club, i serà l'interlocutor del club amb els mitjans de comunicació.

Benvingut al BMG, Xavi!

Meritxell Martín Reina comença una nova etapa

Per la seva banda, Meritxell Martín Reina ha deixat la seva tasca com a Cap de comunicació del BMG per poder dedicar-se a nous projectes i reptes professionals. La Txell ens ha acompanyat durant les últimes 5 temporades i la seva feina ha permès impulsar i potenciar la comunicació del Club a través de la web i les xarxes socials, on hem experimentat un creixement notable de continguts i seguidors que ens ha convertit en el tercer club d'Asobal, i el primer de Divisió d'Honor Femenina, amb més seguidors. La feina de la Txell al BMG ha estat encomiable i la seva dedicació sempre entusiasta, per la qual cosa volem agrair-li la seva professionalitat i la seva identificació amb el BMG. Al final del partit de dissabte al Palau contra l'Ademar, li agraïrem la seva tasca al club.

Molta sort, Txell!

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT