fbpx

El Palau d'Esports es vestia de gala per acollir la jornada solidària "Somriures que curen" amb els partits entre el KH-7 i Fraikin BM Granollers i les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina. Més d'1.100 persones van assistir als partits solidaris i es van recaptar més de 7.000 € que seran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu per la lluita contra la leucèmia infantil

Primer va ser el torn de les noies, que a les 17h van començar el seu partit, que enfrontava al KH-7 BM Granollers de José Luis Villanueva i Robert Cuesta amb la Selecció Catalana, entrenada per Josep Ibañez. Va ser un partit molt desigual en el qual les granollerines van ser molt superiors i van acabar vencent per 34 a 19. A més de les jugadores del primer equip, Villanueva va aprofitar la trobada per donar minuts a les juvenils esquerranes Aina Fernández i Judit Ballesteros. Evidentment, el resultat i la competició era el menys important: “Estem disposats a fer el que faci falta per causes com aquesta. Hi ha molta gent al Palau i està sent una gran festa”, va destacar José Luis Villanueva a VOTV.

A continuació, el Fraikin BM Granollers va guanyar el partit solidari contra Catalunya per tres gols de diferència. Els vallesans van arribar al descans guanyant de tres gols (16-13), la mateixa diferència que al final del partit (29-26). Cal destacar que en el cas dels nois, la igualtat durant tota l'encontre va ser palpable. Carlos Viver va aprofitar el partit per donar minuts i provar diferents jugadors que juguen tant amb el 1a Nacional com amb el primer equip, com Edgar Pérez, Adrià Cumplido, Carles Asensio o el juvenil Ian Tarrafeta. A més, l'ambient festiu va ser fins i tot major en el partit masculí a causa de l'arribada de més afluència de públic, que va omplir de gom a gom la primera graderia del Palau d'Esports de Granollers.

En tot cas, la victòria ahir era el de menys, i qui va guanyar va ser la campanya, somriures que curen. La Mútua de Granollers va fer públic que s'havien recaptat més de 7.000 euros per la lluita contra la leucèmia infantil en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu. Això ha estat possible gràcies a les aportacions de tots els presents en aquesta jornada, organitzada gràcies a la col·laboració entre el BM Granollers i la Mútua de Granollers, que han unit esforços amb l’objectiu de recaptar fons per a la campanya “Somriures que curen”.

 

Xavi Vegas

Equip de comunicació

Banner InferiorcatCAT