fbpx

L'impuls a la Carrera dual dels esportistes creix amb nous participants i col·laboradors, i el reconeixement d'un projecte europeu

Més empreses se sumen al projecte

Cada vegada, més empreses i patrocinadors mostren el seu interès per acollir jugadors/es del BMG en pràctiques. Enguany,Míriam González desenvoluparà les seves pràctiques de Ciències Biomèdiques a l'Hospital de Granollers, i continuarà l'experiència d'altres jugadors com Marc Garcia, Adrià Pérez, Arnau Garcia, Mamadou Gassama o Marc Cañellas, la temporada passada a Fraikin, KH Lloreda o Inibsa. Els resultats han estat tan satisfactoris que algun d'ells han pogut convertir les pràctiques en contractes laborals. Per això, altres col·laboradors del club, com Auden Foods, La Mútua, Gallo o Reckitt Benckiser ja han manifestat la seva voluntat de sumar-se al projecte.

La formació i la carrera acadèmica com a prioritat

Fa unes setmanes, Judith Vizuete i Carlota Rubio, jugadores del KH-7 BM Granollers, van rebre 2 beques UVic-BM Granollers. Gràcies a aquestes beques, la Judith tindrà un descompte del 40% a la matrícula del seu curs de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i la Carlota també gaudirà del mateix descompte al Grau d'Educació Primària.

La col·laboració amb la Universitat de Vic s'ha consolidat mitjançant diverses activitats conjuntes, com un seminari de formació que es va impartir a l'última Granollers Cup o la participació en el treball de pràctiques de l'assignatura de Marketing Esportiu del Grau de Periodisme. D'altra banda, també s'han establert col·laboracions amb altres centres formadors, com la facultat de CAFE de la Universitat de Lleida, que permetrà a un dels seus estudiants realitzar pràctiques al nostre club. Aquesta aposta per l'etapa universitària vol seguir el treball que fa anys que es desenvolupa a l'educació secundària mitjançant el projecte amb l'IES Carles Vallbona.

Un projecte europeu que ens farà seguir creixentlogo-h4dc

Com a reconeixement a tota la tasca del club en este ámbito, la Unió Europea va concedir al BMG el lideratge d'un projecte molt ambiciós per a crear un Servei integral de Carrera dual. El projecte Handball For Dual Careers (H4DC) es desenvoluparà fins a l'estiu de 2019 amb socis tan rellevants com l'EHF, la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam o clubs com el Savehof suec (organitzador de la Partille Cup) o el Toulouse francès. Per a donar suport al projecte, s'ha incorporat a Josep Blanchart Fernández, expert en tasques de comunicació i màrqueting d'entitats esportives.

logo-h4dc-UEAixí, doncs, H4DC permetrà al BM Granollers fer un salt endavant i continuar mantenint una posició capdavantera a l'handbol del futur.

 

Equip de comunicació

Banner InferiorcatCAT