fbpx

'Handball for Dual Careers' (H4DC) està arribant a les últimes fases de desenvolupament, on es duu a terme la investigació i la definició de les necessitats dels joves jugadors, abans de l’aplicació de la prova pilot, a partir de gener.

Durant el mes de setembre, un grup de 10 ‘talents’, és a dir joves participants del club han visitat les instal·lacions de l’IK Savehöf per conèixer la resta de participants i intercanviar coneixement pel que fa a les necessitats dels jugadors i jugadores d’handbol. El que tracten a fons són la vinculació entre els seus estudis i la seva evolució laboral. Durant l’estada, d’una setmana, els membres participants van fer sessions de treball amb altres jugadors suecs de la base de l’IK Savehöf i dels equips professionals del club per compartir impressions.

Handball for Dual Careers està liderat pel Club BM Granollers i cofinançat pel projecte Erasmus +. Compta amb la participació de professionals de la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam (AUAS), l’European Handball Federation (EHF), l’Organització d’Empreses de l’Esport i jugadors i jugadores del suec IK Savehöf, de Partille, i del francès Fenix Toulousse Handball. L’objectiu de H4DC és construir un sistema de suport des del club que faciliti una Carrera Dual per a joves. Permetrà compaginar la pràctica esportiva de l’handbol amb el seu desenvolupament en el món acadèmic i professional.

Els propers 2 i 3 d’octubre, el BMG rebrà la visita de Stephan Hakkers, investigador de la Universitat de Ciències Aplicades d'Amsterdam centrat en l'estudi del desenvolupament dels talents esportius o consultor especialitzat en la combinació de carreres esportives d'elit i l'educació, que coneixerà a fons les característiques del club. 

A finals d’octubre, els 10 ‘talents’ del Toulousse arribaran a Granollers per compartir experiències amb els jugadors i jugadores vallesans. Ja a partir de gener, s’instaurarà el programa pilot que servirà per definir un model transversal per a tots els joves d’una carrera dual.

Segueix el projecte a les xarxes socials per estar assabentat de totes les novetats: 

Per a dubtes i consultes sobre el projecte, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Banner InferiorcatCAT