fbpx

El Club BM Granollers va anunciar ahir l'elecció de la nova junta directiva del club, encapçalada altra vegada per Josep Pujadas i Maspons.

Transcorregut el termini de presentació d'al·legacions al procés electoral, la nova junta ja s'ha posat en funcionament per assolir els principals objectius i reptes dels propers quatre anys, en els que s'espera la celebració dels 75è aniversari del club i la preparació pel Mundial d'Handbol Femení de l'any 2021

Aquesta nova junta directiva està formada per una bona part de membres de la junta anterior, però compta amb tres incorporacions: Daniel Julià, José Manuel Vela i Pol García Acedo. 

Àrea esportiva

Els encarregats de l'àrea esportiva, Josep Maria Catot, Pepe Escurriola, Emili Galisteo, Raúl Campos i José Manuel Vela, tenen l'objectiu de garantir el funcionament de la base a través de la formació. Volen continuar el bon treball realitzat per garantir la bona qualitat en la formació esportiva i procurar èxits per al planter del club.  

Àrea social i comunicació

Apropar l'handbol a la ciutat és l'objectiu principal de l'àrea social i comunicació, que a partir d'ahir està gestionada per Víctor Escudero, Juanjo García, Pol García, Joan Estapé, Daniel Julià i Oriol Solé.

Àrea econòmica

Joan Ortuño i Mireia Cammany seguiran al capdavant de la secció econòmica del club, dedicats a garantir la supervivència econòmica del club dins del pla de viabilitat. 

Subàrea de màrqueting i patrocini

Aquesta subàrea transversal dedicarà els seus esforços a gestionar els acords de publicitat del club amb les diverses empreses patrocinadores. Els encarregats de facilitar-ho seran Mireia Cammany, Daniel Julià i Pol García.

 

El president, Josep Pujadas, i la resta de junta directiva, vol expressar a tots els socis i sòcies l'agraiment per la confiança que han dipositat en el nou projecte. Per altra banda, als membres de la junta anterior que aquest any no continuen, Berta Rodríguez, Lluís Sitjes, Martí Pujadas i Carles Ortiz els volem agrair la seva aportació i dedicació al BMG! 

Banner InferiorcatCAT