fbpx

Després de més d'un any de feina, trobades i preparació del projecte 'Handball For Dual Carrers', aquest més de gener s'ha posat en marxa la prova pilot, l'Academy

Aquest mes de gener s'ha posat en marxa el programa 'Handball For Dual Carrers', un programa de suport als jugadors i jugadores del club que volen compaginar la vida esportiva amb la vida acadèmica i/o laboral. Per a establir quins seran els punts de suport a aquests joves s'ha dut a terme un estudi pel soci del projecte 'Amsterdam University of Applied Sciences' al llarg del 2017 juntament amb els clubs FENIX Toulousse (França) i IK Savehöf (Suècia), clubs als quals també serà implementat un model de suport similar.

Durant tot el 2018 i fins al juny del 2019, una estructura de nous professionals i experts en diferents àrees estaran a la disposició dels 78 joves talents seleccionats dels equips del BMG, joves majors de 15 anys, alguns dels quals formen part de les plantilles dels primers equips. Aquesta prova pilot té l'objectiu d'extreure les conclusions pel disseny final d’un servei de suport a l'esportista que pugui ser transferible a qualsevol club esportiu d’Europa.

Els i les joves seleccionats han estat separats en 3 programes diferents (or, plata i bronze) depenent de la seva situació educativa, esportiva i laboral actual. Participaran en diferents xerrades i tallers que els ajudaran a superar tots els possibles entrebancs amb els quals es puguin trobar a l'hora de compaginar la seva carrera esportiva d’alt nivell amb el seguiment d’uns estudis pertinents i/o la inclusió al món laboral. Per al Club BM Granollers, el lideratge d'un projecte d'aquesta envergadura suposa la reafirmació del nostre compromís amb el treball de formació, anant més enllà de l'àmbit esportiu dels jugadors i jugadores de la base i els primers equips. 

Per a més informació sobre el projecte, pots consultar la pàgina web (www.h4dc.eu) així com a les diferents xarxes socials associades a H4DC(Facebook, Twitter i Instagram). 

Banner InferiorcatCAT