fbpx

El pròxim diumenge 13 de maig es donarà el tret de sortida a la 23a edició del Trofeu Coaliment - XXIII Trobades d'Handbol Escolar que durant quatre diumenges omplirà el Palau d'Esport de colors.

Els més petits de les famílies vallesanes seran els protagonistes a partir d'aquest diumenge del Trofeu Coaliment - XXIII Trobades d'Handbol. Enguany, 1213 nens i nenes de 19 escoles del Vallès Oriental tindran el primer contacte amb l'handbol en un marc incomparable per a fer-ho: al Palau d'Esports i les pistes annexes. El torneig, en el qual participaran 107 equips, s'estendrà durant 4 diumenges (13, 20 i 27 de maig i 3 de juny) i culminarà amb una festa de cloenda l'última jornada.

Aquesta és una ferma aposta del BM Granollers des de fa 22 anys, amb l'objectiu d'afavorir la cohesió social, fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits i posicionar la ciutat de Granollers com un dels bressols de l'handbol català. De fet, alguns jugadors i jugadores que actualment formen part del KH-7 BM Granollers i el Fraikin BM Granollers van tenir el seu primer contacte amb l'handbol en aquesta experiència.

Els equips, prebenjamins, benjamins i alevins arriben amb preparació prèvia al torneig: des de fa dues setmanes, un tècnic o tècnica del club ha dirigit entrenaments a les escoles de forma gratuïta. Per a organitzar el torneig, és vital el suport dels Supermercats Coaliment, a més del suport institucional de l'Ajuntament de Granollers i la Diputació de Barcelona. També cal agrair als centres educatius la seva col·laboració en aquest esdeveniment esportiu.

Desitgem que passeu quatre jornades plenes d'handbol, valors i gaudi per a tota la família!

Mapa de les pistes

Horaris del 13 de maig

Més informació

 

Banner InferiorcatCAT