fbpx

6 jugadors i jugadores dels primers equips masculins i femenins tornaran a mostrar les seves habilitats culinàries demà, al sopar solidari #BMGXefs. El Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental, el BM Granollers i Creu Roja tornem a sumar esforços amb fins solidaris!

La Plaça de la Porxada de Granollers torna a ser l'escenari del sopar solidari #BMGXefs. Demà, a partir de les 20:30h, podrem gaudir d'un sopar preparat per Clàudia Corbera, Kaba Gassama, Mireia Torras, Alex Márque, Edgar Pérez i Mamadou Gassama, els xefs escollits per aquesta edició, que cuinaran amb l'ajuda del Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental.

Tots els beneficis econòmics del sopar, que té un preu de 25€, així com el que resti de menjar, es destinarà a la Creu Roja, un col·laborador ja consolidat per als esportistes del club.

Si fusionem cuina i handbol hem de parlar de competició: hi haurà tres equips, formats per parelles, que cuinaran el primer plat, el segon i els postres. Els plats estaran valorats per un jurat tècnic, format per xefs de la ciutat, i un jurat convidat, amb esportistes i autoritats. Els xefs ja ho tenen tot a punt: avui han anat a comprar els ingredients necessaris al supermercat Comerco amb el temps cronometrat!

Les places són limitades, per apuntar-te envia un Whatsapp al 658 79 55 05! Preparat, llestos, als fogons! 

 

Banner InferiorcatCAT