fbpx

Els dos tècnics del KH-7 i el Fraikin BM Granollers, entrenadors de la casa, han destacat en la seva primera temporada a la banqueta vallesana. Per aquest motiu ambdós han estat escollits com a millors entrenadors de la Liga Guerreras Iberdrola i l'Asobal i repeteixen experiència al KH-7 i al Fraikin

KH-7 BM Granollers: Cuesta, Bonilla, Romero, Suzuki, Vives i Álamo

La primera temporada de Cuesta i Bonilla a la direcció del KH-7 BM Granollers ha deixat resultats històrics pel primer equip femení del BMG: les jugadores vallesanes han acabat vuitenes, quelcom no assolit encara a DHF. Han deixat molt bones sensacions a la pista, especialment a partir de la segona volta, quan l'equip ha demostrat la seva consolidació.

Les dirigirà per segon any consecutiu Robert Cuesta (1987), entrenador nacional vallesà i també preparador físic de la Selecció Espanyola Absoluta femenina. Cuesta va incorporar-se al BMG com a entrenador amb 16 anys, després de diverses temporades defensant les porteries del club fins a sènior. A partir d'aquell moment, va passar per totes les categories femenines, partint de l'Aleví, fins a ser coordinador de la secció femenina i entrenador de la Selecció Catalana Infantil. Durant 6 temporades va ser el segon entrenador del primer equip, conjuntament amb Carlos Viver, primer, i posteriorment amb José Luís Villanueva, fins que la temporada passada (2017/2018) va prendre el relleu a la banqueta, on serà per segona temporada consecutiva. 

La seva mà dreta és Jessica Bonilla (1982) exjugadora del KH-7 BM Granollers. L'exjugadora d'handbol professional, formada al CH Canovelles, ha jugat a Alacant, Barakaldo, Porriño i va acabar la seva trajectòria al primer equip femení del BMG. A partir d'aquest moment, l'entrenadora nacional va passar a formar part del cos tècnic com a coordinadora de la secció femenina del club, i com a segona entenadora del KH-7, on repetirà per segona temporada. La temproada vinent serà també entrenadora de l'equip Special, de la lliga Demanoenmano, categoria introduïda per primera vegada al BM, juntament amb Andrea de la Torre. 

Durant la temporada tindran un gran cos tècnic a l'alçada dels reptes del primer equip femení. El formaran Antonio Romero, delegat per segona temporada, Hirotaka Suzuki, fisioterapeuta també per segona temporada, Joan Vives, el metge del club i Vicente Álamo, l'entrenador de porteres, exjugador del BM Granollers i entrenador d'Ingoal Hand. 

 

Fraikin BM Granollers: Rama, Ginesta, Boixaderas, Luis, Vives i García

El Fraikin segueix una política similar a la del KH-7: la de mantenir bona part de la plantilla i el cos tècnic per assegurar els bons resultats d'aquesta temporada. Amb el tercer lloc de la lliga i la classificació per a la tercera ronda de la Copa EHF, es manté a la part alta de l'handbol estatal durant 5 anys consecutius.

Antonio Rama (1982) té una trajectòria similar a la de Robert Cuesta. Va incorporar-se al BMG com a entrenador amb 18 anys, després de ser jugador fins a 1a Estatal amb el BMG. En aquest moment va passar per totes les categories masculines, des d'Aleví, fins a ser coordinador de la base, iniciador del Projecte Vallbona del club i entrenador de la Selecció Catalana Cadet. Posteriorment va ser segon entrenador del Fraikin amb Carlos Viver, fins que va agafar el relleu a la banqueta, on serà per segona temporada consecutiva. 

El segon de bord serà altra vegada David Ginesta (1987), exjugador del Fraikin BM Granollers. Va començar la seva trajectòria com a entrenador des dels 14 anys, entrenant equips de la base i aconseguint dos Campionats d'Espanya i un ascens a Divisió d'Honor Plata. La seva experiència amb Antonio Rama es remunta a fa anys: tots dos van portar l'equip juvenil del club. 

Jordi Boixaderas, com a delegat, Sergi Luís, com a fisioterapeuta en substitució de l'Erola Madrigal, Joan Vives, com a doctor, i Perico García, com a entrenador de porters provinent d'Ingoal Hand, ajudaran Rama i Ginesta a mantenir l'equip al capdamunt de la classificació. 

 

 

Banner InferiorcatCAT