fbpx

El Tecnocampus i el Club Balonmano Granollers, facilitarà beques al talent esportiu per a jugadors i jugadors dels primers equips del BMG. És un pas endavant en el projecte Handball For Dual Careers, pensat per a compaginar la carrera esportiva, acadèmica i laboral dels jugadors i jugadores del club.

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i el Club Balonmano Granollers han signat avui un conveni marc de col·laboració per a facilitar la mobilitat entre les dues institucions i l'intercanvi de coneixement i experiències en l'àmbit de l'esport i la salut. L'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, i el president del club, Josep Pujadas, han estat els encarregats de rubricar l'acord aquesta tarda a les oficines de la univeristat. 

La signatura d'aquest conveni se suma al conveni marc de col·laboració amb la UVic-UCC, signat durant l'any 2015, i s'emmarca en l'última fase del projecte europeu Handball For Dual Careers, destinat a la creació d'un servei de suport a l'esportista en matèria de carreres duals en els talents esportius d'elit i d'alt nivell. Per altra banda, el conveni reforça la permeabilitat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme amb els agents del territori i permet sumar sinergies a diversos nivells amb una entitat capdavantera en l'àmbit de l'handbol.

El conveni de col·laboració compromet les dues institucions a desenvolupar activitats de docència, investigació i transferència de coneixement. A més, la universitat oferirà places becades per a esportistes dels primers equips masculí i femení del BM Granollers en els seus centres, adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. La beca ja es començarà a atorgar aquest mateix curs. Per la seva banda, el BMG facilitarà la formació d'estudiants en pràctiques del Tecnocampus a les diferents àrees del Club i farà difusió de les seves activitats de la institució a través dels seus canals de comunicació.

Banner InferiorcatCAT