fbpx

El Palau d'Esports va acollir ahir la roda de premsa per donar a conèixer l'acord per fomentar la pràctica esportiva i l'assistència als esdeveniments esportius de la ciutat, per part de dues entitats amb una llarga trajectòria esportiva a la comarca, com són l'Esport Club Granollers (ECG) i el Club BM Granollers (BMG).

Els encarregats de formalitzar l'acord, i donar a conèixer les primeres iniciatives que es duran a terme entre les dues entitats van ser Carlos Arean, director general de l'ECG, Àngel de Tomás, vicepresident de l'ECG, Josep Pujadas, president del BMG i Juanjo García, membre de l'Àrea Social de la Junta del club d'handbol.

Les primeres activitats de l'acord es duran a terme aquest cap de setmana. Dissabte els jugadors i socis de l'ECG podran assistir de manera gratuïta al Palau d'Esports per donar suport al Fraikin (17:45h) i el KH-7 (20:30h) en la seva jornada a casa. El capità del primer equip Ricky Alcàntara serà l'encarregat de realitzar la sacada d'honor. Al descans del partit, s'oferirà un intercanvi esportiu entre els jugadors infantils d'ambdós clubs, els quals jugaran un partit de futbol sala i d'handbol. A més, l'ECG oferirà a tots els socis i sòcies del BM Granollers el carnet d'Amic de l'Esport Club.

Diumenge serà el torn del BM Granollers, que assistirà al Municipal del carrer Girona (18:00h) per a donar suport al primer equip de l'ECG, de Tercera Divisió, davant el San Cristobal. Els capitans dels primers equips d'handbol, Míriam González i Marc García seran els encarregats de fer la sacada d'honor del partit. Es tracta d'un acord històric per ambdues entitats, que es donen la mà per iniciar un projecte en comú, tant esportiu com social.

Banner InferiorcatCAT