fbpx

Ja està tot preparat per a celebrar aquest diumenge una nova edició dels partits solidaris 'Somriures que curen'. Els beneficis aniran destinats a la Fundació Pasqual Maragall, per a la investigació de l'alzheimer.

Els jugadors i jugadores dels primers equips tenen diumenge una de les cites més importants de la temporada: la dels partits solidaris 'Somriures que curen', que organitza el Club BM Granollers i la Mútua de Granollers, amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Handbol. L'entrada, 5€, anirà destinada a la Fundació Pasqual Maragall, per a contribuïr en la investigació de l'alzheimer

Els partits començaran a les 16:15h, amb l'enfrontament entre el Fraikin BM Granollers i la Selecció Catalana Absoluta Masculina, amb Fernando Barbeito i Lorenzo Rueda al capdavant. No hi podran ser, però, Adrià Figueras i César Bombom Almeida, ja que estan disputant el Mundial d'handbol que se celebra entre Alemanya i Dinamarca.

El segon partit serà el del KH-7 BM Granollers davant la Selecció Catalana Absoluta Femenina, de Pau Campos i Xavi Vilella, a les 18:15h. Les de Robert Cuesta faran un esforç extra, ja que el mateix diumenge tornaran de Porriño, on disputen dissabte el partit d'anada de la Copa de la Reina davant el Godoy Maceira BM Porriño (18:00h). 

A més, en el descans entre ambdós partits es batejarà el quilòmetre de l'arribada de la Mitja Marató, davant del Palau d'Esports, en record dels dos jugadors del club, Martí Batallé i Xavier Pocorull. 

La Xarxa de Televisions Locals retransmetrà els dos partits, en un programa especial que comptarà amb entrevistes als diferents protagonistes de l'especial jornada. Esperem que tots i totes els qui pogueu hi assistiu, disposats a gaudir del millor handbol de Catalunya amb fins solidaris! #TotsalPalau

Banner InferiorcatCAT