fbpx

La Universitat Autònoma de Barcelona i el Club Balonmano Granollers han signat un conveni per compaginar l'estudi i la pràctica esportiva dels jugadors i jugadors dels primers equips del BMG. És un pas endavant en el projecte Handball For Dual Careers.

La Universitat Autònoma de Barcelona i el Club Balonmano Granollers han signat avui un conveni marc de col·laboració per a facilitar la mobilitat entre les dues institucions i l'intercanvi de coneixement i experiències en l'àmbit de l'esport i la salut. La rectora de la universitat, Margarita Arboix, i el president del club, Josep Pujadas, han estat els encarregats de rubricar l'acord aquest matí a les oficines de la univeristat. En aquest cas, l'acord es destina a facilitar la rutina dels jugadors i jugadores que compaginen els estudis secundaris amb la pràctica esportiva d'alt nivell. A més, el conveni de col·laboració compromet les dues institucions a desenvolupar activitats de docència, investigació i transferència de coneixement.

La signatura d'aquest conveni se suma al conveni marc de col·laboració amb la UVic-UCC, signat durant l'any 2015, i amb l'acord amb el Tecnocampus Mataró-Maresme, signat a finals del 2018 i s'emmarca en l'última fase del projecte europeu Handball For Dual Careers. És destinat a la creació d'un servei de suport a l'esportista en matèria de carreres duals en els talents esportius d'elit i d'alt nivell. 

Banner InferiorcatCAT