fbpx

Dimecres passat el club va celebrar el Dia del BMG, Empreses i Patrocinadors, en el que van assistir empreses ja patrocinadores del club i empreses interessades en conèixer els projectes actuals i de futur del BMG.

Prop de cinquanta patrocinadors, institucions i empreses interessades a conèixer a fons el club van assistir dimecres passat al Dia del BMG, Empreses i Patrocinadors, una jornada celebrada anualment en la que participen directius, tècnics i jugadors i jugadores del club per donar a conèixer la seva experiència en primera persona dins del club.

Durant tota la sessió, van posar-se en relleu els diferents projectes que el club ha emprès durant els últims anys com: l’equip de l’Obra Social La Caixa de la Lliga De Mano en Mano, l’intercanvi d’experiències amb Senegal en el marc de ‘L’handball à l’école’, el projecte H4DC en la recta final, la residència de jugadores del KH-7, l’experiència del viatge a Kiel, el treball específic amb la base i els valors, i la Granollers Cup com no podia ser d’una altra manera.

Enguany, els encarregats de transmetre els projectes del club van ser el president de l'entitat, Josep Pujadas, Andrea de la Torre, Brían Martínez, Pol García, Amanda Biescas, Emma Pleguezuelos, Marc García, Nicole Wiggins, Robert Cuesta, Antonio Rama, Pol Valera, Màximo Ferrer, Raimon Vallbona, Ricard Parera i l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral.

Les ponències van acompanyar-se d'una visita a les instal·lacions en la que els patrocinadors que ja han apostat pel club i els que el volen conèixer van poder veure els entrenaments de la base i dels primers equips i les zones de preparació física per a garantir un bon rendiment esportiu. Per acabar la jornada, la sala VIP del Palau d'Esports de Granollers va acollir una cata de vins amb Bodegues Enate i una degustació gràcies al Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental.

Banner InferiorcatCAT