fbpx

El pròxim diumenge 5 de maig es donarà el tret de sortida a la 24a edició del Trofeu Coaliment - Trobades d'Handbol Escolar que durant quatre diumenges (5, 12, 19 i 26 de maig) omplirà de colors el Palau d'Esport.

Els més petits i petites de les famílies vallesanes seran els protagonistes a partir d'aquest diumenge del 24è Trofeu Coaliment - Trobades d'Handbol Escolar. Enguany, prop de 1250 nens i nenes de 19 escoles del Vallès Oriental tindran el primer contacte amb l'handbol en un marc incomparable per a fer-ho: al Palau d'Esports i les pistes annexes. El torneig, en el qual participaran 106 equips, s'estendrà durant 4 diumenges (5, 12, 19 i 26 de maig) i culminarà amb una festa de cloenda que se celebrarà en l'última jornada.

El Trofeu Coaliment és una ferma aposta del BM Granollers des de fa 24 anys, amb l'objectiu d'afavorir la cohesió social, fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits i posicionar la ciutat de Granollers com un dels bressols de l'handbol català. De fet, alguns jugadors i jugadores que actualment formen part del KH-7 BM Granollers i el Fraikin BM Granollers van tenir el seu primer contacte amb l'handbol en aquesta experiència.

Els equips, prebenjamins, benjamins i alevins arriben amb preparació prèvia al torneig: des de fa dues setmanes, un tècnic o tècnica del club ha dirigit entrenaments a les escoles. Per a organitzar el torneig, és vital el suport dels Supermercats Coaliment, a més del suport institucional de l'Ajuntament de Granollers i la Diputació de Barcelona. També cal agrair als centres educatius la seva col·laboració en aquest esdeveniment esportiu! Desitgem que pares i mares, jugadors i jugadores i familiars i aficionats passeu quatre jornades plenes d'handbol, valors i gaudi per a tota la família!

Més informació de les pistes i els horaris

Banner InferiorcatCAT