fbpx

Amb motiu de la celebració del 75è aniversari del BM Granollers, la planta baixa de l'Ajuntament aoullirà l'exposició "Balonmano Granollers: un esport per a una ciutat". Es podrà visitar fins al 22 de novembre. 

El proper dijous s'inaugura l'exposició fotogràfica "Balonmano Granollers: un esport per a una ciutat", realitzada a la planta baixa de l'Ajuntament de Granollers en col·laboració amb l'Arxiu Municipal de Granollers, en commemoració del 75è aniversari del BM Granollers. Repassa la trajectòria de l'handbol a la ciutat, començant l'any 1944 amb el primer equip d'handbol a onze del BM Granollers, fins a la inauguració del Palau d'Esports l'estiu de l'any 1991. 

Abans de la seva inauguració, el periodisat Karles Torra i el professor Jaume Vivé, exjugador de la base del club, que impartiran la tertúlia "Història del Club Balonmano Granollers" (dijous 12, a les 18:00h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament). Posteriorment es farà la presentació de l'exposició fotogràfica, que compta amb fotografies d'Antonio Alcalde, Pere Cornellas, Pere Espaulella, Esteve Gironella i Josep Lluís Sólvez.

 

Banner InferiorcatCAT