fbpx

El KH-7 BM Granollers rep el dimecres al Rocasa Gran Canaria en el partit corresponent a la jornada 6 de la Lliga Guerreras Iberdrola

KH-7 BM GRANOLLERS vs. ROCASA GRAN CANARIA | DIMECRES, 20:30h

El KH-7 afornta el seu primer partit del 2021 i torna a la competició domèstica després de l'aturada de seleccions pel Mundial. Les noies de Robert Cuesta tornen dimecres a jugar a casa amb l'objectiu de recuperar el lideratge del grup B de la Lliga Guerreras Iberdrola (20:30h hores, VOTV TV + Ràdio Granollers). Les blanc i blaves no coneixen la derrota a la lliga i volen seguir en la mateixa dinàmica.

El debut d'Elaine Gomes no podrà ser aquest dimecres en tractar-se d'un partit ajornat. La internacional brasilera debutarà dissabte contra el Gijón.

El rival

El Rocasa Gran Canaria arriba al Palau com a primer classificat de la lliga amb 12 punts però amb dos partits més que l'equip vallesà. Els últims resultats de les canàries positius i no coneixen la derrota des del 24 d'octubre del 2020. L'equip de Carlos Herrera va superar aquest passat cap de setmana l'eliminatòria d'EHF Cup contra el Grude de Bósnia Herzegovina per 43 a 18 i 22 a 29.

Dades importants

  • La màxima golejadora de l'equip canari és Haridian Rodríguez amb 29 gols en 7 partits.
  • El KH-7 BM Granollers no ha guanyat mai al Palau contra el Rocasa Gran Canaria.
  • L'últim partit entre aquests dos equips va acabar en empat a 26.

Banner InferiorESP