La constància i l'esforç de tot l'equip en els moments més importants del partit li donen els dos primers punts de Lliga Sacyr Asobal al Fraikin BM Granollers

Fraikin BM Granollers i Bada Huesca han protagonitzat un dels partits més entretinguts i igualats de la primera jornada de lliga.

Des de l'inici els atacs han sigut els protagonistes. El Fraikin, liderat per Antonio García i el Bada Huesca per Sergio Pérez, no donaven temps a parpellejar que la pilota ja era al fons de la xarxa d'un dels dos equips. En pocs minuts ja es veia un alt resultat en el marcador per la poca estona que es portava de partit (8-8, minut 15).

Un parell d'errors del Bada Huesca donaven al Fraikin el primer avantatge (14-12, minut 25), abans de la mitja part. El temps mort de José Antonio Nolasc no va donar els seus fruits i l'equip d'Osca arribava a la mitja part amb una diferència de gols en contra important (17-11, minut 30).

El Fraikin BM Granollers seguia manant en el marcador durant els primers compassos de la segona meitat (19-15, minut 35). Un Bada Huesca, irregular durant tot el partit, seguia remant a contracorrent per retallar les diferències de quatre i cinc gols, però l'equip local no es deixava sorprendre i Rangel Luan responia amb encert als atacs del Bada Huesca. El porter brasiler ha acabat el partit amb 40% d'aturades.

Els últims minuts han estat un tràmit per als dos equips que han donat per acabat el partit. El Bada Huesca ha aprofitat la desconnexió local per retallar la diferència més gran de gols que havia aconseguit Granollers (30-22, minut 55) amb un parcial de 5 a 0 que ha deixat el definitiu 30-27.

La propera jornada, el Fraikin viatjarà a Benidorm, on s'enfrontarà al BM Benidorm el dia 18 al Pavelló de l'Illa.

Fraikin BM Granollers [30]: Guàrdia (Rangel Luan (1) ps), Martínez (2), Amigó (1), Antonio García (6), Álex Márquez (1), Franco (3) i Salinas (6)-set inicial-; De Sande, Domingo, Edgar, Chema Márquez (5), Armengol, Valera (5), Rey i Gurri.

Bada Huesca [27]: Arguillas (Almeida ps), Carmona (4), Marcelo (3), Joao Pinto (4), Benites, Gucek i Adrià Pérez (4)-set inicial-; Montoya (5), Mosquera (1), Moya, Lamelas, Sergio Pérez (2), Nieto (2), Malo i Hackbarth (2).

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 4-6, 8-8, 11-11, 14-12, 17-12-descans-; 19-15, 20-15, 24-18, 27-22, 30-22 i 30-27 -final.

Àrbitres: Miguel Martín Soria i David Monjo. Exclusions para Amigó (2) i Rey (2) por el Fraikin BM Granollers i Benites (2), Malo i roja directa para Hackbarth por el Huesca.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Sacyr Asobal al Palau d'Esports de Granollers davant prop de 600 espectadors. El BM Granollers li va lliurar un reconeixement a Antonio García Robledo per ser designat millor lateral esquerre de la temporada passada a la Lliga Sacyr Asobal.