fbpx

El Fraikin va sumar dos punts importants per poder seguir somiant amb Europa i defensant la 4ª posició contra un bon rival com el Bidasoa Irún

 L'inici del matx va estar condicionat per la peculiar hora a la qual es va jugar el partit. Un diumenge matí a les 12.30, on els jugadors del Fraikin estan poc acostumats a jugar. També els del Bidasoa i per això, l'inici del partit va estar replet d'imprecisions i de pèrdues de pilota i errades en el llançament per les dues bandes.

Després de les exclusions de Gassama i d'Álvaro Ferrer, el Bidasoa va aconseguir posar-se de nou per davant (6-7) però després va arribar un parcial de 4-0 -dos d'ells de contraatac- dels vallesans que els va posar amb un 10-7 que va obligar a Jacobo Cuétara a demanar temps mort. Semblava que el Fraikin aconseguia imposar el seu joc i obrir bretxa, però després de l'11-8 els de Cuétara, encara fallant una pena màxima, van aconseguir forçar més pèrdues de pilota dels catalans en atac i van reduir el desavantatge fins a la mínima expressió (12-11).

La segona meitat va començar com la primera, amb el Fraikin marcant una pena màxima -aquesta vegada Cabanas la va estavellar a la fusta- i amb dos punts d'Iker Serrano i Kauldi Odriozola que van servir per posar per davant de nou al Bidasoa. Amb els bascos per davant (15-16, min 38) va arribar la jugada més polèmica de la trobada; Marc García va sortir a contactar dur amb Eduard Nonó i els àrbitres li van mostrar la vermella directa. Una decisió molt protestada però que va suposar una petita reacció vallesana, que en inferioritat va aconseguir posar-se per davant (17-16). 

Els homes de Viver i Rama van tornar a aconseguir distanciar-se en la part final del matx que va servir per defendre els dos punts a casa i aferrar-se a la quarta posició de la Lliga Loterías Asobal.

Pots trobar les estadístiques del partit aquí.

Fitxa tècnica:

Fraikin Granollers 28: Sastre, Cabanas (4, 2p), Marc García (1), Ferrer, Figueras (2), Resina (2) y Gassama -siete inicial-, Álamo (ps), Porras (2), Arnau García (4, 1p), Pérez (5), Cañellas (5), Cumplido, Silva (3) y Kasal.

Bidasoa-Irun 27: Zubiría, Crowley (3, 2p), Nonó (8), Kauldi (7, 1p), Borragán (2), Popovic (1) y Lancina -siete inicial-, Dejanovic (ps), Cavero (2), Vázquez (2), Martínez, Beltza, Serrano (2), Muiña y Basaric.

 

Xavi Vegas

Equip de Comunicació

Banner InferiorESP