fbpx

 1. Objectius
 2. Programa d’activitats
 3. Sistemes de participació
 4. Avantatges fiscals

Garantir el futur d'una gran tasca

Fundacio Balonmano GranollersEls objectius de la Fundació giren al voltant d'una idea fonamental: garantir el futur i la continuïtat de l'escola de jugadors, i això es fa mitjançant la promoció de l'esport de l'handbol i dels diferents campionats, partits, lligues, copes i altres esdeveniments (de competició, d'entrenament, de formació i/o divulgació) d'aquest esport.

Els beneficis aniran destinats, prèvia determinació per part del Comitè Executiu, a les entitats amb equips que participin en competicions d'handbol, els particulars que desenvolupin aquest esport i les persones físiques i jurídiques que realitzin activitats relatives a l'objecte fundacional.

Per dur a terme els seus objectius, la Fundació podrà acollir, recolzar, impulsar i endegar iniciatives pròpies i alienes, aportant mitjans humans i materials a les mateixes tant es tracti d'activitats puntuals com es tracti d'activitats contínues.

Programació anual

Cada any, la Fundació elabora i desenvolupa un ampli programa d'activitats, en el qual destaca la tutela i seguiment de tots els equips de les categories inferiors a la categoria Asobal, (durant la temporada 2013-2014 són un total de 33 equips, amb aproximadament 420 joves esportistes).

Els esmentats equips es divideixen en dos grans grups: l'Escola Esportiva i els Equips Inferiors Federats.

Escola Esportiva

1-minihandbolL'Escola Esportiva del Club està adreçada a nens i joves entre 6 i 14 anys d'edat, és a dir, aproximadament 200 nois i noies, que participaran als campionats comarcals que organitza el Consell Comarcal del Vallès Oriental, així com en diferents Torneigs i Trobades d' Handbol que s'organitzen arreu de Catalunya durant la temporada.

Cada equip de l'Escola Esportiva té el seu corresponent monitor – entrenador, alhora que tota la coordinació de funcionament de l'Escola es porta a terme mitjançant la figura d'un coordinador i un ajudant de coordinador, juntament amb l'estructura administrativa de què disposa el Club. Normalment, aquests monitors són jugadors dels equips juvenils o sèniors que pertanyen a la mateixa entitat.

 

 

Categories Inferiors

En paral·lel a l'Escola Esportiva, la Fundació s'ocupa de la tutela i seguiment dels joves esportistes, és a dir, dels jugadors i jugadores majors de 14 anys, i fins a l'última categoria existent abans de la categoria Asobal. Aquesta tutela i seguiment es concreta tant en el manteniment dels corresponents equips en competició i els seus tècnics, com en l'atenció als seus components des del punt de vista formatiu personal.

Activitats no periòdiques

2-coalimentLa Fundació organitza:

 • Les "Trobades d'handbol escolar" [maig-juny], amb uns 900 nens inscrits a la darrera edició.
 • La Granollers CUP (Torneig Internacional d'Handbol Base) [juny-juliol], que, des de fa més 15 anys, aplega més de 3000 jugadors i jugadores de tots els continents, des de la categoria aleví fins a júnior, i està considerat un dels millors torneigs d'handbol base del món.
 • Les Fases de Sector dels Campionats Estatals en categoria Cadet i Juvenil [maig-juny].
 • El Torneig Internacional "Ciutat de Granollers" [agost], en la categoria Sènior, amb la participació de destacats equips de l'handbol internacional juntament amb el nostre equip d'Asobal.
 • Organització de cursos de formació per a tècnics i monitors d'handbol.

Per què adherir-s'hi?

La satisfacció d'ajudar a fer possible el projecte esportiu més important de casa nostra i la inclusió d'una placa distintiva en el vestíbul del Palau d'Esports de Granollers. Al mateix temps, tots els adherits rebran un certificat acreditatiu de la seva adhesió.

Les contraprestacions pels patrocinadors de la Fundació Balonmano Granollers seran determinades de comú acord buscant sempre la millor i més adequada, sobre la base de les diferents opcions que podem oferir com són: Publicitat dinàmica, publicitat estàtica al Palau d'Esports, patrocini directe de les activitats que organitza la Fundació, entrades gratuïtes pels partits, Grup VIP a la llotja i pàrking del Palau, presència i recepció de les publicacions del Club i la Fundació, i altres accions proposades pel patrocinador.

Qui pot adherir-s'hi?

Tota aquella persona, professional, empresa, entitat o institució que preocupada perquè l' handbol continuï sent l'esport representatiu de la ciutat de Granollers i la seva comarca, així com el seu principal vehicle de promoció, desitgi consolidar aquest esport i ajudar que les entitats i estructures existents a Granollers puguin continuar la seva tasca amb garanties d'èxit.

Com adherir-s'hi?

Per portar a terme el tràmit d'adhesió, tan sols caldrà trucar telefònicament, enviar un correu electrònic o presentar-se a les oficines del Club Balonmano Granollers (veure adreces i telèfons).

Tipus d'aportacions

  3-inauguració-gcup-2011
 • Particulars: 200€.
 • Familiars: 600€.
 • Professionals, empreses, entitats i institucions a partir de 1.200€.

En funció de la quantitat de l'aportació es preveuen tres tipus de participació d'empreses i mecenes:

 • Membres d' Honor de la Fundació, per les aportacions a partir de 30.000€ l'any.
 • Membres patrocinadors de la Fundació, per les aportacions de 6.000 a 30.000€ l' any.
 • Membres col·laboradors de la Fundació, per les aportacions inferiors a 6.000€ l'any.

La Llei 49/2002 (23 de desembre de 2002) estableix la regulació jurídica de les Fundacions, així com un règim tributari especial, amb la finalitat d'estimular la participació de la iniciativa privada en la realització d'activitats d'interès general.
La Fundació Balonmano Granollers és una entitat sense afany de lucre que persegueix interessos de tipus general, i així ha estat declarada i reconeguda per la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i en el seu registre de Fundacions figura inscrita la Fundació Balonmano Granollers amb el número de registre 1381, amb data de l'1 de març del 2000.

Deducció per donatius efectuats per persones jurídiques

A efectes de l'Impost de Societats tenen consideració de partida deduïble de la base imponible, amb un límit del 10% de l'esmentada base o de l'1‰ del seu volum de vendes. En tractar-se d'una donació no està subjecte a l'Impost del Valor Afegit (I.V.A).

Deducció per donatius efectuats per persones físiques

A efectes de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) procedeix la del 20% de la quantitat donada en la quota integra de l'Impost, amb el límit general del 30% de la base imponible. Al tractar-se d'una donació no està subjecte a l'Impost del Valor Afegit (I.V.A).

Justificació de l'aportació

4-minihandbol-2014En tots els casos, la Fundació Balonmano Granollers facilitarà al donant de l'aportació un certificat justificant l'efectivitat de l'aportació, per als efectes del degut reflex documental.

Banner InferiorcatCAT