fbpx

El Fraikin BM Granollers disputarà la XXIV edició de la Copa Asobal després d’una primera volta històrica.

Després de quinze jornades el Fraikin BM Granollers s’ha guanyat els galons necessaris per ser aquest cap de setmana a la Copa Asobal. Els 22 punts que han aconseguit els vallesans en aquesta primera volta avalen el joc i la il·lusió d’aquest equip dirigit per Toni Garcia.

El treball del dia a dia ha estat el més important. El grup s’ha cregut el projecte i, mica en mica i sempre tocant amb els peus al terra, el Granollers ha treballat dur per ser on son avui. I ara, la Copa Asobal els planteja un repte important. Fa vint anys que el BM Granollers no participa en una Copa Asobal i, en la darrera ocasió que ho va fer, la va guanyar. La temporada 93/94 el Granollers va ser capaç de batre al FC Barcelona, 21 a 19. Era la quarta edició d’aquesta competició quan els granollerins van guanyar-la per primer cop a la seva història davant un Barça dirigit per Valero Rivera i armat amb Masip, Urdangarin, O’Callaghan, Hermida entre d’altres. Actualment, però, les circumstancies són completament diferents donades les dificultats econòmiques que la Lliga Asobal ha sofert.

El Fraikin BM Granollers es planteja l’accés a aquesta competició com la recompensa de la feina ben feta, el simple fet de poder-la disputar ja és un premi per a tots els jugadors. El somni granollerí passa per guanyar dissabte contra el Naturhouse La Rioja i disputar diumenge la final contra el guanyador de la semifinal entre el BM Osca i el FC Barcelona. Abans, però, el rival a batre demà és el Naturhouse La Rioja que arriba a aquesta Copa Asobal ferit després de quedar fora dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Barça B i amb diverses baixes d’efectius importants per l’equip (Malasinskas, Paván i Luisfe). Tot i que Jota González podrà comptar amb Garabaya un dels jugadors clau en la defensa dels de Logroño.

L’horari imposat per les televisions de la primera semifinal (11:30h) en la que s’enfrontaran Fraikin BM Granollers i Naturhouse La Rioja ha fet que els equips hagin d’adaptar els darrers entrenaments per tal d’habituar als jugadors i arribar en les condicions òptimes per disputar el partit. Pel que fa als vallesans, Toni Garcia podrà comptar amb tota la plantilla per plantar cara en aquesta XXIV Copa Asobal. El tècnic granollerí confia en els seus homes i sap que es molt complicat sortir victoriosos en aquesta competició, però també deixa marge a la il·lusió amb un “tant de bo el somni es pugui tornar a repetir”.

Banner InferiorcatCAT