fbpx

Valero Rivera, extrem i màxim golejador del Nantes

El Nantes és l'equip organitzador de la Final Four i compta amb els exBMG Matías Schulz i Rodrigo Salinas

El Fraikin ja coneix quin serà el seu proper repte: l'HBC Nantes. L'equip organitzador de la Final Four, que sap què significa perdre una Final Four com a amfitrió (2013), serà el rival a la semifinal de la Copa EHF que es jugarà dissabte 14, a les 14:45. El Nantes té una plantilla farcida d'internacionals i està fent una gran temporada. Actualment, és 3r a la Ligue Nationale i ha liderat un dels grups més potents de la Copa EHF, imposant-se a equips com el Göppingen alemany o el Holstebro danès. En ser l'organitzador de la Final Four, a més, ha comptat amb l'avantatge d'estalviar-se la ronda dels ¼ de final. Pots veure els seus últims partits aquí.

Trajectòria del Nantes a la Copa EHF 2015/16:

 

nantes-partits

 

La plantilla del Nantes, entrenada per Thierry Anti, està formada per vells coneguts de l'afició vallesana i de l'Asobal, com l'exporter argentí del Fraikin Matías Schulz (amb un 32 % d'encert a la LNH) i el xilè Rodrigo Salinas. A més, el Nantes compta amb 3 jugadors espanyols, que són els 3 màxims golejadors de l'equip a Europa: Valero Rivera és un extrem habilidós i especialista en llançaments de 7 metres; Guillem Balaguer també destaca a l'extrem, especialment a les transicions ràpides, i prové del planter del Barça, tot i que el seu anterior equip va ser el Conca; finalment, Alberto Entrerríos aporta experiència com a central i lateral. L'equip es completa amb un porter molt contrastat com Cyril Dumoulin i, ofensivament, els francesos Nicolas Claire (central) i Nicolas Tournat (pivot). Més informació sobre la plantilla

L'HBC Nantes es va fundar l'any 1953 però no puja a la màxima categoria de l'handbol francès fins a la temporada 2008/09. Des d'aleshores, ha experimentat un ascens continuat en els resultat, tot i que l'únic títol que ha aconseguit és la Copa de la lliga (2014/15). Pel que fa a les competicions europees, la seva presència també es recent i assoleix la seva màxima fita amb la final de la Copa EHF l'any 2013, que va perdre com a amfitrió contra el Rhein-Neckar Löwen.

La Final Four es jugarà el 14 i 15 de maig a la Trocardière, un pavelló ultramodern inaugurat l'any passat a Nantes, capital de la Bretanya. L'altra semifinal ha emparellat el Chambéry (5è a la lliga francesa) i el Göppingen (7è a la lliga alemanya). Diumenge 15 es jugarà el partit pel 3r i 4t lloc, i la final, on confiem trobar el Fraikin. Dels 4 equips que juguen la Final, només han guanyat la Copa EHF el Göppingen (2011, 2012) i el BM Granollers (1995, 1996).

 

Som-hi, equip! Som-hi, afició!

 

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT