fbpx

Lluís i Pol de los Reyes a Irun (Guipúscoa), 7 de desembre de 2013

1-Com descriuríeu l'experiència del viatge amb el Fraikin?
El trajecte va ser llarg però amb els nervis i l'excitació per aquesta experiència única, se'ns va fer curt. Tant per mi com pel Pol l'experiència va ser molt especial. Un viatje que no oblidarem mai més. Per ell va ser molt emocionant poder conviure amb els seus referents esportius. Voldria aprofitar per tornar a donar les gràcies a la junta i als organitzadors per aquesta gran ideia, i com no, molt especialment agrair als jugadors i equip tècnic que ens va acompanyar, per un cap de setmana fantàstic i inoblidable.

2-Què és el que més us va sorprendre del desplaçament amb el 1r equip?
El que més ens va sorpendre va ser la tensió i alta concentració dels jugadors i equip tècnic les hores prèvies del partit. Vam poder viure aquests moments que normalment els aficionats no veiem en els nostres jugadors, i ens va semblar un equip molt professional i amb un gran compromís amb el que fan.

3-Quin jugador us va sorprendre per alguna de les seves accions?
Més aviat ens va sorpendre tot l'equip, incloent l'equip tècnic, que ens van fer sentir en un ambient acollidor i familiar. En Pol el que més li va impactar va ser el fet que els jugadors el van convidar a escalfar amb ells durant els minuts abans del partit. Va gaudir molt del moment.

4-Quina diferència hi ha entre viure un partit a casa i un a fora?
Aquest ha estat el nostre primer partit fora. El vam gaudir moltíssim. El fet de ser minoria davant d'una altra afició et fa animar amb moltes més ganes al teu equip i sortosament en aquest desplaçament vàrem estar en companyia d'un grup d'aficionats, com nosaltres, del BMG, amb els quals vàrem animar amb molta més força als nostres jugadors, en un ambient festiu. Ens ho vam passar d'allò més bé.

5-Quina impressió us vau emportar de com viuen a Irun el balonmano?
Viuen l'handbol amb molta afició. El pavelló estava ple i hi havia una ambient espectacular. L'afició no va deixar d'animar als seus jugadors durant tot el partit.

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT