fbpx

Lluís i Pol de los Reyes a Irun (Guipúscoa), 7 de desembre de 2013

Que és el primer que et ve al cap en el moment que et confirmen que jugaràs al Fraikin BM Granollers fins a final de temporada?
El primer que vaig pensar va ser en que se’m presentava una gran oportunitat de poder tornar a competir al màxim nivell, ja que aquesta temporada em trobava jugant a Primera Nacional. Tot i que aparentment pot semblar un salt molt gran, estic tranquil perquè tinc experiència prèvia a la Lliga Asobal. Per a mi és tot un repte, un premi i una oportunitat per demostrar que puc jugar i competir en aquesta categoria.

Resumeix  les teves  primeres sensacions amb el Fraikin BM Granollers
Bé, dilluns va ser el meu primer entrenament amb l’equip i la veritat és que les sensacions són bones i vaig sentir-me molt bé. És un grup que sempre he seguit pel fet de ser un club que queda a prop de Barcelona i crec que un dels seus punts forts és que combina joventut amb experiència.

Tu que els vas veure com a rivals la temporada passada, què creus que és el que més destaca d’aquest equip?
Doncs, la veritat és que he estat molt desconnectat de la Lliga Asobal. Dissabte, però, vaig poder veure el partit contra el Fertiberia Puerto Sagunto per familiaritzar-me amb el joc i el que vaig poder apreciar és que aquest equip es fonamenta en una bona defensa amb Marc Garcia i els joves que constantment conformen l’equip amb rotacions. L’atac és molt més variable,  juguen amb molta mobilitat de línies amb jugadors que són molt difícils de defensar. Personalment crec que la suma d’aquests dos factors fa que siguin, vaja [somriu], que siguem segons a la lliga.

Que creus que pots aportar a aquest equip?
Ofensivament crec que puc aportar mobilitat i efectivitat en el llançament, tot i que encara no he pogut parlar amb en Toni. Sobretot aportaré tot el que em demanin. Les ganes i la il·lusió per part meva estan assegurades així que intentaré ajudar l’equip amb tot el que sigui possible.

Tens algun sobrenom a la pista?
La veritat és que l’any passat al BM Guadalajara em deien “iceman”.  Me’l va posar en Toni Girona al Barça a Primera Nacional i és un sobrenom que ja m’ha quedat. Potser és per que tinc fama de ser un jugador fred a la pista, poc efusiu. Encara hi ha jugadors que ho recorden i em diuen així. Tot i això, sé que l’afició del Fraikin BM Granollers és molt efusiva així que intentaré empapar-me d’aquest orgull.

Banner InferiorcatCAT