fbpx

Després de setmanes de treball, intercanvis i debats les Federacions Catalana i Europea d'Handbol han decidit donar per acabades les competicions en les quals hi participaven equips de Club; també ho ha fet el Consell Esportiu del Vallès Oriental i aquesta mateixa setmana ho ha fet la Federació Espanyola d'Handbol a través de la seva Comissió Delegada.

Es fa difícil per a nosaltres acabar la temporada sense veure els nostres equips, sense poder acomiadar-nos dels jugadors i jugadores que la temporada vinent continuaran les seves carreres en d'altres clubs i sense sentir l'escalf i el suport dels nostres socis i seguidors. Volem destacar i agrair l'esforç de tots els nostres equips i d'una manera especial als qui han pogut assolir algun títol en una temporada tan especial -com el cadet A que va guanyar a Madrid la Mini Copa del Rei-, o als qui, com el nostre equip sènior femení, s'ha fet mereixedor d'un reconeixement general per la seva brillant trajectòria europea.

El nostre és un esport en el que compartim els moments de celebració i les emocions i estem convençuts que ho continuarem fent en el futur.

Per això, com un exercici de responsabilitat i de confiança en que superarem aquesta situació comencem a preparar la nova temporada tenint-vos a tots i a totes en els nostres pensaments i amb l'objectiu que el retorn es realitzi en les millors condicions de salut i seguretat i amb novetats per continuar millorant.

Agraïm el ferm suport dels nostres socis, seguidors i de les famílies que confien en nosaltres per tal que els seus fills i filles practiquin esport, agraïm el suport decidit i generós de les empreses i de institucions que col·laboren amb el Club.

Una visió i unitat compartides seran necessàries per al rellançament de l'handbol i del nostre Club.

Gràcies a tots vosaltres de tot cor.

Aquesta situació de pandèmia que estem vivint, no obstant, està tenint un fort impacte a la societat i a moltes empreses i també l'està tenint i el seguirà tenint en el nostre Club ja que a la suspensió de les competicions i els seus perjudicis hem hagut de sumar-hi la suspensió de tornejos previstos, en els quals havíem estat treballant de valent, com el torneig de mini-handbol, el torneig d'handbol escolar Coaliment, el campionat d'Europa de Masters i la Granollers Cup.

Esperem que puguem seguir gaudint de tots ells en els propers mesos.

Mentrestant, seguiu tenint cura de vosaltres i dels vostres éssers més propers respectant les recomanacions de les autoritats sanitàries i esportives.

Per acabar volem expressar el nostre condol a les famílies que han perdut éssers estimats, seguir mostrant el nostre suport a totes les persones que estan en primera línia cuidant de tots nosaltres i de les que estan treballant realizant funcions essencials i fent-nos les coses més fàcils.

Granollers és una ciutat solidària i el nostre és un Club amb valors. 

Junta Directiva BM Granollers

Junta del Patronat de la Fundació BM Granollers

 

Banner InferiorcatCAT