fbpx

La catalana de 20 anys, ha jugat les dues últimes temporades al Nantes Atlantique Handball

El BM Granollers fitxa a Janna Sobrepera per a la pròxima temporada. La lateral esquerra de 20 anys arriba provinent del Nantes Atlantique Handball francès. Sobrepera, que ha jugat les últimes dues temporades a França mesura 1,80 m d'alçada.

Un fitxatge amb molt de futur

Formada a l'Handbol Sant Quirze, va jugar a totes les categories del club "kiri" fins a arribar al primer equip i sent partícip de l'ascens a la Divisió d'Honor Plata. La Janna ha jugat a les categories inferiors de les seleccions catalana i espanyola en tornejos internacionals, europeus i fins i tot en un Mundial. Amb només 18 anys és una de les laterals esquerres amb més projecció del nostre país.

Es tracta d'una jugadora amb molta potència, amb un futur molt prometedor, i amb un gran llançament exterior. Juga molt bé en equip i ha coincidit amb moltes jugadores del KH-7 BM Granollers tant a la selecció catalana com a la selecció espanyola.

Amb la selecció nacional, Sobrepera va ser la millor lateral esquerra de l'Europeu Juvenil d'Eslovàquia l'any 2017 i va debutar amb la selecció absoluta de Carlos Viver contra Suïssa amb només 19 anys. Sobrepera aportarà tant en atac com en defensa, ja que les seves condicions li permeten ser polivalent a la pista.

Benvinguda Janna!

Banner InferiorcatCAT