fbpx

Els jugadors del Fraikin BM Granollers comenten, en una videotrucada amb l’Infantil A, les seves experiències personals i els valors que els van fer arribar al primer equip

L'Edgar Pérez i en Marc Guàrdia s'han reunit amb l'Infantil A a través d'una videotrucada. Els jugadors de la primera plantilla han compartit les seves experiències des dels seus inicis fins arribar al primer equip.

Els jugadors de l'Infantil A han parlat amb l'Edgar i el Marc i els hi han formulat diferents preguntes relacionades amb les seves carreres esportives. Els èxits i les vivències a les categories base han sigut el tema principal i els valors del BM Granollers s'han vist reflectits en una conversa amistosa entre els jugadors del primer equip i la base.

El porter del Fraikin també ha aprofitat per donar alguns consells als jugadors de l'Infantil A. “Un equip fort és la clau per arribar a tot arreu”, els deia Guàrdia i l'Edgar afegia "aconseguir els objectius costa molt, vaig estar cinc anys fent pretemporades amb el primer equip i fent dobles entrenaments amb el nacional i és un sacrifici molt gran però era un sacrifici per lluitar per un objectiu proper."

Abans d'acabar l'entrenador de l'Infantil A, Javi López, ha fet un petit resum dels valors que han transmès en Marc i l'Edgar i ha valorat positivament que l'ambient de la videotrucada hagi sigut molt bo. Segur que els jugadors del primer equip com els jugadors de l'Infantil A es seguiran de ben a prop la temporada que ve.

Podeu veure la videotrucada a continuació:

Banner InferiorcatCAT