fbpx

El Fraikin BM Granollers es mostra intractable davant un BM Huesca que no ha pogut aturar als homes de Toni Garcia (30-20)

El Fraikin BM Granollers s'ha apoderat de la primera meitat del partit després d’uns minuts inicials de domini per part dels aragonesos al marcador. Els de Nolasco han obert l’electrònic al minut u i s’han mantingut al capdavant fins que els jugadors de Toni Garcia han posat la directa.
Rodrigo Salinas, Juan del Arco, David Resina i Ferran Solé han marcat el ritme ofensiu mentre que la defensa s’ha forjat infranquejablement amb Albert Pujol i Marc Garcia com a principals actius. Amb un gol de “Resi” al 10, els vallesans han posat una marxa més i han deixat al BM Huesca sense la possibilitat de rebatre el partit. El parcial d'11 a 1 en 16 minuts (Min 25, 15 a 7) han fet més que evident la superioritat dels granollerins. De fet, la gran intensitat que l’equip ha mostrat, ha obligat a Jose Francisco Nolasco a demanar dos temps morts en menys de 6 minuts (14’ i 20’) que no han servit de gaire donat el plantejament implacable del Fraikin i un gran Matías Schulz que ha arribat al 67% d’aturades sota pals. El primer temps s’ha tancat amb un 17 a 9, una renda més que favorable que reflecteix la bona feina feta per l’equip, coneixedor de la importància dels dos punts que estaven en joc.

La segona meitat ha començat amb un BM Huesca més contundent tot i que l’embranzida inicial ha quedat en res. Els homes de Toni Garcia no estaven disposats a deixar escapar el partit i de seguida han reprès la bona línia de la primera part. Els 2.100 espectadors que s’han acostat al Palau d’Esports de Granollers han gaudit d’un altíssim nivell per part dels de casa que s’hi ha deixat la pell. Velocitat, concentració, intensitat i ritme han estat les premisses a destacar en un matx molt complet dels vallesans (min. 42, 21 a 14). El Fraikin BM Granollers no ha deixat marge als d’Osca que amb el pas dels minuts no trobaven remei al joc granollerí. A falta de 6’ per finalitzar el partit, el domini al marcador era de 10 gols, amb un 27 a 17, i amb un set a la pista format íntegrament a casa. Jordi Puig, Pol Sastre, Albert Pujol, Roger Vila, Moisès Blanxart, David Resina i Ferran Solé tancaven el partit amb un 30 a 20.

La bona feina de l’equip ha anat acompanyada de l’animació de l’afició que ha gaudit i celebrat el bon joc ofert per part dels seus jugadors. La constáncia i el treball diari d'aquest equip permet veure grans resultats com el d'avui, i si alguna cosa demostra les ganes de crèixer que té aquest grup és la rápida adaptació de Víctor Tremps que avui ha anotat fins a 6 gols. L’esforç col·lectiu dels de Garcia ha estat clar mereixedor de la victòria aconseguint, així, dos punts importants de cara a la consolidació de l’equip com a segon a la classificació.

30 - Fraikin BM. Granollers (17+13): Schulz (Sastre, ps); Vila (-), Blanxart (-), Pujol (3), García (-), Pérez (2), Campos (1), Solé (3), Puig (1), Resina (2), Ruiz (2, 1p), Tremps (6), Salinas (6), Del Arco (4).
20 - BM. Huesca (9+11): Corrales (Hernández, ps); Abadia (-), Ancizu (-), Rochel (1), Montero (-), J. González (-), Marcelo (3), Molina (9), Melida (1), Nolasco (-), Cuartero (2, 1p), Hernández (-), Escribano (-), Mira (2), Espígol (2).

 

Laura Lanau
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT