El KH-7 BM Granollers guanya amb claredat davant l'Adesal Córdoba després d'una segona part molt bona

El KH-7 BM Granollers ha guanyat (20-30) aquest divendres davant de l'Adesal a la primera jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola (Grup B) que es va poder seguir en directe per Teledeporte.

Les noies de Robert Cuesta van començar el partit amb una mica de nervis. L'Adesal va ser capaç d'aguantar tota la primera part a un Granollers que no estava aconseguint marcar amb facilitat i amb poc encert a la porteria. A l'equador de la primera part, les cordoveses van aconseguir el màxim avantatge amb un +3 (8-5, minut 17) però la reacció en defensa de les catalanes es va traduir amb un empat a 9 al minut 20. La igualtat es va mantenir fins a arribar al descans (14-14, minut 30).

El guió de la segona part va ser totalment diferent. Un parcial de 0-8 va trencar el partit a favor de les noies del KH-7 BM Granollers. L'Adesal no es trobava còmode amb la gran defensa que va plantejar Robert Cuesta. Les recuperacions de pilota, els gols a porteria buida i els contraatacs de Jana Castañera van deixar en evidència els punts febles de l'Adesal. Les vallesanes van arribar a tenir un avantatge de +11 (17-28, minut 55).

El KH-7 BM Granollers va aguantar fins al final amb una diferència considerable i va acabar el partit amb deu gols de diferència (20-30, minut 60).

Kaba Gassama imparable als sis metres

La capitana del KH-7 BM Granollers va ser la millor jugadora del partit. Amb 7 gols de 7 llançaments es va convertir en la jugadora més desequilibrant fent accions d'èxit tant en defensa com en atac. A més a més, la Kaba ha sigut convocada per la selecció espanyola de Carlos Viver per l'Objetivo 2021 del 20 al 26 de setembre a Granollers.

Adesal Córdoba [20]: Alba González, Asunción Batista, Irene García, Camila Bonazzola (1), Malena Guerisoli, Gleinys Reyes (3), Amanda Valero, Estefanía Monrós (1), Lucía Vacas (3), Agustina López (9), Arabia Peña (1), Maura Álvarez, Ángeles Ruiz, Aroa Montoro, Andrea Roda (2).

KH-7 BM Granollers [30]: Nicole Wiggins, Imane Ben Chayhab (2), Kaba Gassama (7), Mireia Torras (1), Lea Kofler (3), Lora Sarandeva (1), Giulia Guarieiro (3), Ona Vegué (3), Carmen Prelchi (1), Marta Mera, Ana González, Jana Castañera (4), Janna Sobrepera (2), Martina Capdevila (3).

Parcials cada cinc minuts: 3-3, 4-4, 7-5, 9-9, 11-13, 14-14, (descans); 14-19, 15-24, 17-26, 18-28, 20-30, 20-30 (final).

Àrbitres: Sebastián Fernández Molina i Alberto Murillo Castro van excluir per part de l'Adesal a Camila Bonazzola i Asun Batista (2) i a les visitants Carmen Prelchi, Lea Kofler, Giulia Guarieiro i Lora Sarandeva (2).

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada del Grupo B de la primera fase de la Lliga Guerreras Iberdrola disputat al Palacio de Deportes de Vista Alegre (Córdoba)