fbpx

Arran de les noves mesures de restricció de l'activitat i la mobilitat anunciades per un període de quinze dies pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de fer front a la pandèmia de la COVID-19 , el Club BM Granollers vol informar que d'acord amb aquestes mesures:  

1. Es suspenen els entrenaments i les competicions esportives per a tots els  equips del Club amb l'excepció d’aquells que hagin de disputar partits oficials d'àmbit estatal i internacional. No obstant i això els coordinadors, entrenadors  i entrenadores dels equips que no puguin realitzar entrenaments i competicions plantejaran activitats als seus jugadors i jugadores de manera virtual mentre durin les restriccions anunciades.  

2. El Club BM Granollers haurà de disputar els pròxims partits al Palau d'Esports de Granollers sense públic i, tan sols, amb el personal imprescindible per a la celebració del partit.  

3. Per tant el partit del Fraikin BM Granollers - Bada Huesca (01/11, 12:30h), es jugarà a porta tancada. Pel que fa als pròxims partits, el Club informarà de  la situació als socis i afeccionats a través de les xarxes socials i els newsletters  oficials del Club BM Granollers. 

Finalment, el Club BM Granollers agraeix el vostre suport i la vostra comprensió davant d'una situació tan complexa.  

Banner InferiorcatCAT