fbpx

David Ginesta, qui fins ara havia estat segon entrenador del Fraikin BM Granollers, inicia una nova etapa professional a Romania. Acompanyarà com a ajudant a en Carlos Viver que compaginarà el seu càrrec a la Selecció Espanyola i al CS Rapid Bucaresti fins a final de temporada. Actualment, el Club BM Granollers valora les alternatives per suplir la posició de Ginesta.

Ginesta ha estat un home de club i acumula una llarga trajectòria defensant els colors del BM Granollers. Va començar el seu camí a l'escola esportiva, evolucionant com a jugador per les diferents categories inferiors amb èxits esportius fins arribar a la porteria del primer equip com a tercer porter.

Posteriorment, va iniciar el seu camí com a entrenador, va agafar experiència en diferents equips de la base en les categories infantil, cadet i juvenil. La seva darrera etapa al club ha estat al cos tècnic del primer equip de la mà de l'actual entrenador, Antonio Rama.

Des del Club BM Granollers volem agrair al David el seu compromís, dedicació i professionalitat amb el club durant tots aquests anys i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

Banner InferiorcatCAT