fbpx

Vallès Oriental Televisió, la televisió pública de la comarca del Vallès Oriental, ha  produït un documental sota el títol Orgull BMG! que repassa la història d’aquest club  granollerí des d’una mirada pròpia. De la mà del periodista vallesà, Eloi Vila, el  documental fa un recorregut per aquests anys d’història d’aquest club d’handbol però  sense fer una visió exhaustiva ni cronològica. Es tracta d’un documental que vol  explicar per que hi ha aquest Orgull del BMG i el seu lligam amb la ciutat de  Granollers. 

Amb un format televisiu d’uns 55 minuts de durada el documental passa per explicar  els inicis, els moments més àlgids, les temporades complicades, els primers equips  tan masculins com femenins, però també les apostes del club per tenir sempre una  pedrera forta i important que permeti crear uns jugadors molt lligats a la ciutat. 

En motiu d’aquests aniversari de 75 anys del Club BMG, VOTV va voler sumar-se a  aquesta celebració i poder així explicar el present, passat i futur d’un esport, d’un  club i d’una ciutat. 

Aquesta producció de VOTV ha transcorregut durant els dos darrers anys i ha  comptat amb un treball previ de recerca d’imatges d’arxiu a càrrec del cap d’esport  de VOTV, Miki Güell, a partir d’arxius particulars, els arxius de Granollers Televisió i  del Arxiu Municipal de la ciutat. El documental també compta amb música original  d’en Ramon Solé, músic calderí, la producció a càrrec de Susanna Cabiscol, la  realització i edició a càrrec de Marc Guanyabens i Oriol Guanyabens, una producció  executiva d’Albert Jordana, la direcció i guió del periodista Eloi Vila i el suport de  l’equip tècnic, de redacció i de documentació de VOTV. Alhora cal citar que produir  el documental també s’ha comptat amb la col·laboració del Club BMG i de Roca  Umbert - Fàbrica de les Arts. 

El dimecres dia 2 de desembre es farà una pre estrena al Cinema Edison de  Granollers i el dimarts dia 8 de desembre a les 20h s’estrenarà per VOTV,  amb l’emissió d’una tertúlia prèvia amb alguns dels seus protagonistes.  Posteriorment per les dates de Nadal el documental es podrà tornar a veure per  VOTV. 

Banner InferiorcatCAT