fbpx

El capità del Fraikin BM Granollers deixarà l'handbol professional als 36 anys

L'especialista defensiu del Fraikin Balonmano Granollers Marc García Diéguez, de 36 anys, ha anunciat que posa punt final a la seva carrera professional en el món de l'handbol, en una roda de premsa al Palau d'Esports de Granollers. En el seu comiat, l'han acompanyat el president del club, Josep Pujadas i l'exjugador i regidor d'esports de Granollers Álvaro Ferrer.

García ho deixa per motius laborals: “Per mi no és una notícia trista, és una notícia que m'omple d'orgull i que em fa molt feliç”, assegurava. I, d’altra banda, explicava que "fa quatre anys que compagino la meva feina i la carrera d'esportista i el meu cap ha dit prou."

El central defensiu barceloní ha volgut mostrar el seu agraïment a tots els companys, directius, treballadors, aficionats i entrenadors que ha tingut durant l'etapa com a jugador.

9 anys al Club Balonmano Granollers

Marc García ha defensat durant 9 anys la samarreta del Fraikin BM Granollers. "El record més bonic que tinc és després del partit contra el Chambéry a la Final 4 de Nantes", ha declarat Marc García emocionat durant la roda de premsa de comiat.

García ha disputat més de 400 partits a la Lliga Sacyr Asobal; i ha jugat al Barça, Frigoríficos Cangas del Morrazo, BM Alcobendas, Keymare Almeria i Juventud Deportiva Arrate.

El capità ha deixat clar que el seu principal objectiu fins al final de temporada és aconseguir una plaça de competició europea per la temporada que ve.

 

Banner InferiorcatCAT