fbpx

(18:00 h, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) El Fraikin BM Granollers visita a l'Ademar de Lleó després de guanyar a Sinfín

ADEMAR DE LEÓN vs. FRAIKIN BM GRANOLLERS | DISSABTE, 18:00 h

El Fraikin BM Granollers i l'Ademar de Lleó (18:00 h, La Liga Sports TV i Ràdio Granollers) es tornen a trobar en un partit molt important i que es pot marcar un abans i un després en aquesta part final de temporada.

El conjunt ademarista sempre ha sigut un equip difícil per al Fraikin BM Granollers. En els últims deu enfrontaments, els vallesans només han aconseguit derrotar als lleonesos en una ocasió. Es podria dir que l'Ademar és la bèstia negra del conjunt vallesà.

L'equip d'Antonio Rama compleix tots els requisits per assaltar el Palacio de los Deportes de León. El bon paper a la Copa del Rei, l'última victòria a Santander i el bon joc que està desenvolupant l'equip aquesta temporada són al·licients suficients per creure en guanyar i lluitar els dos punts aquest dissabte a Lleó.

L'última victòria del Fraikin BM Granollers contra l'Ademar va ser la temporada 2017-2018, que es va imposar per 31-23 al Palau d'Esports de Granollers. El partit de la primera volta va acabar amb victòria de l'Ademar per la mínima després d'un partit que va dominar el Fraikin. En aquella ocasió, el Fraikin guanyava de 6 gols quan faltaven 8 minuts per al final del partit.

Les declaracions d'Antonio Rama prèvies al partit:

"L'equip arriba amb la il·lusió de poder treure dos punts d'una pista en què pocs equips aconsegueixen rascar alguna cosa."

"Estan demostrant que estan en un moment boníssim. Tot i estar jugant molts partits, aguanten molt bé físicament i el ritme de competició."

El rival

L'Ademar de Lleó té una plantilla molt equilibrada. A l'equip de Manolo Cadenas destaquen Natán Suárez, Tin Lucin i Rubén Marchán. Els lleonesos són sisens a la Lliga Sacyr Asobal amb 28 punts, un menys que el Fraikin i ja van aconseguir el seu objectiu aconseguint la plaça europea per la pròxima temporada després de classificar-se per la final de la Copa del Rei.

La baixa destacada de l'Ademar és la de Leandro Semedo. El lateral esquerre de Cap Verd estarà sis mesos fora de les pistes després de la lesió que va patir al tendó d'Aquil·les a les semifinals de la Copa del Rei.

Dades importants

  • El central Tin Lucin és el màxim golejador de l'Ademar amb 59 gols.
  • El partit es jugarà amb públic.
  • Si el Fraikin guanya, seguirà dins de la lluita per la segona posició.

Banner InferiorcatCAT