fbpx

Benvolgut/da,

El Palau d’Esports de Granollers obrirà les portes als seus socis, sòcies i aficionats per al partit que aquest divendres 26 de març enfrontarà al Fraikin BM Granollers i el Frigoríficos Morrazo,  a les 20:00 h.

Per tal de complir amb els protocols de seguretat i d'aforament, caldrà reservar la localitat o comprar les entrades a l’Oficina del Club. Si no podeu fer-ho amb antelació, el dia de partit podreu fer-ho a l’entrada del Palau el mateix dia de partit.

Cada soci tindrà dret, a part de l’entrada que li correspon com a soci, a una entrada gratuïta addicional. Les entrades són nominatives; per aquest motiu cal que ens indiqueu en el moment de la reserva nom, cognoms, número de soci i número de telèfon de les persones que assistiran (envieu les dades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Recomanem sol·licitar les entrades anticipadament a l’oficina per evitar cues i aglomeracions. La data límit per sol·licitar entrades és el divendres 26 a les 13:00 h.

L’aforament màxim que se’ns permet és de 1000 persones. Per tant, quan s’arribi a aquesta xifra d’assistents ja no es permetrà l’entrada de més persones al Palau d’Esports.

Els primers a poder reservar el seu lloc al pavelló seran els socis i sòcies que, des d'avui dimecres, ja poden fer la seva reserva.

El dia de partit i per accedir a la instal·lació, caldrà mostrar l'entrada, seguir sempre les indicacions del personal del club i complir amb les normes sanitàries: ús obligatori de la mascareta en tot moment, higiene de mans, control de temperatura al punt d'accés i distància de seguretat dins del Palau (només es podran ocupar els seients habilitats per a l’ocasió i es destinaran per zones)


Moltes gràcies,

Club BM. Granollers

Banner InferiorcatCAT