fbpx

(19:00 h, Canal de Youtube Aula Alimentos de Valladolid) El KH-7 BM Granollers comença la segona fase a Valladolid

AULA ALIMENTOS DE VALLADOLID vs. KH-7 BM GRANOLLERS | DISSABTE, 19:00 h

El KH-7 BM Granollers i l'Aula Alimentos de Valladolid (19:00 h, Canal de Youtube Aula Alimentos de Valladolid) s'enfrontaran a Huerta del Rey en la jornada 1 de la segona fase de la Lliga Guerreras Iberdrola. La primera jornada de la segona fase que agrupa als vuit millors equips de la primera fase: Super Amara Bera Bera, Atlético Guardés, BM Elche, Rincón Fertilidad Málaga, Rocasa Gran Canaria, Liberbank Gijón i KH-7 BM Granollers que lluitaran pel títol en una segona fase de vuit jornades.

L'equip de Robert Cuesta comença molt motivat la lluita cap al títol després de finalitzar una primera fase amb molt bon regust de boca. L'equip vallesà té un balanç de 7 punts per a la segona fase i és candidat a lluitar pel títol.

El KH-7 BM Granollers arriba al duel amb sis victòries consecutives i es troba en el millor moment de la temporada després de vèncer al Rocasa Gran Canaria a la seva pista i a l'Elche al Palau.

L'Aula va finalitzar la primera fase a la quarta posició i va sumar 18 punts, però en aquesta segona fase parteix de la setena posició. L'equip de Valladolid té 2 punts i necessita sumar si vol aspirar a les posicions de la zona alta de la classificació. A l'Aula Alimentos de Valladolid hi destaquen Amaia González de Garubay, Elba Álvarez i Elena Cuadrado

Les declaracions de Robert Cuesta prèvies al partit:

"Començar la segona fase des de la zona alta de la classificació és molt motivant."

"L'Aula Alimentos de Valladolid és un equip que es passa els seixanta minuts corrents."

"No els hi podem regalar pilotes i hem de fer un bon replegament."

Dades importants

  • Els últims tres duels entre aquests dos conjunts ha tingut victòria val·lisoletana.
  • El KH-7 BM Granollers porta 6 victòries seguides i ha guanyat a rivals com el Rocasa i Elche aquestes últimes jornades.
  • Les jugadores a seguir són Mireia Torras i Martina Capdevila que estan fent una molt bona temporada.

Banner InferiorcatCAT